Fysioterapeut som vill göra skillnad för hjärtpatienter i Kronobergs län!

Publiceringsdatum: 2024-06-07

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? REGION KRONOBERG söker just nu efter en fysioterapeut och du kan vara den de letar efter. REGION KRONOBERG behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Växjö då det är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom fysioterapeut-branschen, har REGION KRONOBERG just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Bli en del av teamet hos REGION KRONOBERG som fysioterapeut genom att ansöka senast onsdag den tjugosjätte juni 2024.


Jobbannons

Vi söker en fysioterapeut med intresse för hjärtrehabilitering till oss på lasarettsrehab i Växjö! Hos oss får du arbeta i ett engagerat team och du får möjlighet att fördjupa din kompetens genom att arbeta specialiserat mot vår hjärtverksamhet.

På lasarettsrehab arbetar vi i tvärprofessionella team för att bidra till rehabilitering med hög kvalitet inom akutsjukvården på lasaretten i Växjö och Ljungby. Vi är en del av lasarettens specialistvård och tillgodoser tillsammans med den, och utifrån våra kompetenser, patientens behov av bedömning, behandling, rehabilitering samt stöd och sjukdomsförebyggande insatser. Vårt arbete genomsyras av vår vision: "Med engagemang, glädje och kompetens skapar vi rehabilitering med hög kvalitet".

I våra team på lasarettsrehab ingår fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, logopeder, kuratorer, psykolog, sekreterare, sexolog, rehabkoordinator och rehabassistenter. Vi arbetar med patienter som under vårdtiden är inlagda på avdelningar med inriktning mot infektion, neurologi, ortopedi, kirurgi, onkologi, reuma, hjärta, IVA och lunga, men också gentemot mot många av sjukhusets mottagningar och vi har därtill en stor gruppverksamhet.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Läs gärna mer om de förmåner vi erbjuder här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta riktat mot vår hjärtverksamhet tillsammans med en erfaren kollega. I uppdraget ingår avdelningsarbete på hjärtavdelning/HIA, enskilda öppenvårdsbesök med bedömning av fysisk kapacitet/funktionsnivå, initiering och uppföljning av träning, både enskilt och i grupp.

Du kommer även att leda flera pass av vår gruppträning i gymmet. Då du deltar i de olika delarna av vår hjärtverksamhet kommer du att följa flertalet av dina patienter under en längre period.

Samarbete och samverkan med kollegor, avdelning, hjärtmottagning, kommun och primärvård är en viktig del av tjänsten för att ge patienterna en god vård genom hela vårdkedjan.

Som ny medarbetare hos oss kommer du att ta del av Region Kronobergs introduktionspaket vad gäller grundläggande utbildning. Du kommer därtill få en individuellt anpassad introduktionsplan och en erfaren kollega som mentor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för hjärtrehabilitering. Vi ser gärna att du har erfarenhet som fysioterapeut men ser också fram emot ansökan från dig som är nyutexaminerad.

Du är en person som ser till patientens behov, tar egna initiativ och trivs med varierande arbetsuppgifter som anpassas efter förutsättningarna. Du trivs med såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Hos oss hjälper vi varandra när det behövs, vilket förutsätter att du har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du ska också ha förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt både i tal och skrift.

Vi tillämpar löpande urval i denna process. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Informationen du anger kan komma att lämnas ut avseende regler för allmän handling enligt offentlighetsprincipen och dina uppgifter behandlas enligt Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontakta ansvarig rekryterare hos Region Kronoberg vid skyddad identitet för vidare information om hur du ansöker och hantering av dina personuppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION KRONOBERG
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000065
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION KRONOBERG söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Växjö. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION KRONOBERG skickar du in din ansökan senast 2024-06-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut och vill arbeta som konsult? Se annons!

Dedicare Sverige AB söker tre personer till tjänsten som fysioterapeut i Norrköping.

2024-05-10

Mer info

Fysioterapeut och vill arbeta som konsult? Se annons!

Dedicare Sverige AB söker tre personer till tjänsten som fysioterapeut i Eskilstuna.

2024-05-10

Mer info

Fysioterapeut/sjukgymnast som vill få fler att klara mer

Jönköpings kommun söker två personer till tjänsten som fysioterapeut i Jönköping.

2024-05-15

Mer info