Fysioterapeut - Vill du göra skillnad i vår pulserande kommun?

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Har du övervägt att arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Borgholms kommun är på jakt efter en skicklig fysioterapeut och du kan vara rätt person för jobbet. Vill du arbeta heltid hos Borgholms kommun? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Borgholm som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Borgholms kommun i rollen som fysioterapeut så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Bli en del av teamet hos Borgholms kommun som fysioterapeut genom att ansöka senast söndag den artonnde augusti 2024.


Jobbannons

Vi söker dig som tillsammans med oss, vill utveckla vår metodik för att möta framtida rehabiliteringsutmaningar.

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med hjälpsamma och glada kollegor som sitter samlade i Borgholm. Rehabenheten består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, hjälpmedelsassistenter och enhetschef.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta och företagsamma kollegor.

Ett tydligt individanpassat ledarskap i samverkan med fackliga representanter tycker vi är viktigt. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter inom ramen av din profession men också genom olika uppdrag beroende på vad du är intresserad av och vad du vill utvecklas inom. Vi tillämpar introduktionsprogram och mentorskap. Vi har ett självständigt jobb med många kontaktytor, där vi samverkar i team med andra professioner.

Som många andra kommuner står Borgholms kommun inför demografiska utmaningar, men då vi har Sveriges äldsta befolkning, behöver vi särskilt vara på tårna och möta det behov som uppkommer. Det i kombination med stora geografiska avstånd ställer krav på oss som organisation och det är en utmaning som vi vill anta med just dig!

Vi arbetar dagtid, måndag till fredag och har flextidsavtal. Vi har utöver vår kontorsmiljö möjlighet och teknik för att sköta administrativa uppgifter både ute på fältet och hemifrån.

Vi vill att du som är anställd hos oss ska må bra. Arbetsgivaren erbjuder friskvårdsbidrag 3 000:-/år, skobidrag 1000:-/år och möjlighet att köpa/hyra förmånscykel att använda privat.

Sök redan idag, då intervjuer sker löpande!

ARBETSUPPGIFTER

I arbetet ingår att göra individuella funktionsbedömningar, utforma träning tillsammans med patienter samt handleda och utbilda personal. Vi besöker patienter som har behov av rehabilitering i sin hemmiljö. Det innebär att arbetet kan utföras i både ordinärt boende, vård- och omsorgsboende eller gruppbostad. Inom habilitering ansvarar kommunen för bashabilitering för vuxna med intellektuell/motorisk funktionsnedsättning samt inom socialpsykiatrin för rehabiliteringsinsatser för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Vårt mål är att patienten ska kunna använda sig av sina egna förmågor i dagliga aktiviteter utifrån sina förutsättningar och behov.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och intresserad av att arbeta inom kommunal rehabilitering inom äldreomsorg och/eller habilitering och socialpsykiatri. Du ska kunna arbeta självständigt, göra bedömningar och ta beslut. Att vara lagspelare och respektfull ser vi som viktiga egenskaper. Vi önskar att du är flexibel, ansvarsfull och har en positiv framåtanda. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Yrkeserfarenhet är meriterande men är inget krav. B-körkort krävs.

ÖVRIGT

Hos Borgholms kommun finns en mångfald av yrkesområden. Detta gör det möjligt för både en spännande karriärutveckling och/eller karriärväxling inom många olika områden.

Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på tre förvaltningar och två kommunala bolag. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBorgholms kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000795
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Borgholms kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Borgholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Borgholms kommun skickar du in din ansökan senast 2024-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Leg. Fysioterapeut till Hälso- och sjukvårdsavdelningen

Kiruna kommun söker två personer till tjänsten som fysioterapeut i Kiruna.

2024-07-23

Mer info

Fysioterapeut sökes till Amalia vård-och omsorgsoende, Norlandia Äldreom...

Norlandia Care AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Kristianstad.

2024-06-17

Mer info

Är du fysioterapeut och vill bli en del av vårt neuroteam?

Praktikertjänst AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Stockholm.

2024-07-05

Mer info