Ergonom/Fysioterapeut Växjö

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom hälso- och sjukvård? Nu har du chansen att börja jobba som fysioterapeut hos Feelgood Svenska AB. Feelgood Svenska AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Växjö då det är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom fysioterapeut-branschen, har Feelgood Svenska AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sök jobbet som fysioterapeut hos Feelgood Svenska AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast måndag den första juli 2024.


Jobbannons

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vi har idag drygt 1 000 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 155 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 1,2 miljoner medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. I Växjö är vi idag ca 10 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap. Arbete sker ofta ute hos kund och även på våra andra enheter i region Syd när behovet finns.

Som ergonom/Fysioterapeut hos oss arbetar du med bedömningar och utredningar av våra kundanställdas arbetsförmåga, med individuella arbetsplatsanpassningar, med ergonomigenomgångar, riskbedömningar, arbetsmiljökartläggningar och utbildningar inom framförallt ergonomiområdet. Behandling kan förekomma i vissa kunders avtal.

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut och gärna vidareutbildning som ergonom. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Viktigt är att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare. Du är intresserad av att hålla utbildningar vilket innebär att pedagogisk skicklighet värderas högt. Du har även körkort, tillgång till bil och goda IT-kunskaper.

Du utgår från vår enhet i Växjö, men då vi har nära samarbete inom regionen och kan du även arbeta på andra enheter.

Har du frågor kontakta konsultchef Daniella Magnusson daniella.magnusson@feelgood.se

eller operativ chef Sofie Rosencrantz sofie.rosencrantz@feelgood.se

Som en del av rekryteringsprocessen tar vi alltid ett alkohol- och drogtest på våra slutkandidater.

Sista ansökningsdatum är 2024-07-01, intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFeelgood Svenska AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565112058
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Feelgood Svenska AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Växjö. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Feelgood Svenska AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeuter till pooltjänster på lasarettsrehab

REGION KRONOBERG söker två personer till tjänsten som fysioterapeut i Växjö.

2024-06-12

Mer info

Fysioterapeut och vill arbeta som konsult?

Dedicare Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Växjö.

2024-05-10

Mer info

Fysioterapeut till vår fantastiska arbetsgrupp i Lammhult

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Växjö.

2024-05-16

Mer info