Fysioterapeut till Lyftet Rehab i Trelleborg

Publiceringsdatum: 2024-06-07

Vill du arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Vill du ta steget att arbeta som fysioterapeut hos REGION SKÅNE? Nu har du möjligheten. REGION SKÅNE söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Att bo i närheten av Trelleborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. REGION SKÅNE söker för närvarande efter en person att anställa inom fysioterapeut-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som fysioterapeut hos REGION SKÅNE om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den tjugoförsta juni 2024.


Jobbannons

Gör skillnad. Varje dag.

Trelleborg är staden som även ofta kallas för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten. Här finns goda buss- och tågförbindelser som gör det enkelt för dig som pendlar från Malmö.

Lyftet rehab är organiserad under och placerad på Vårdcentralen Centrumkliniken i Trelleborg, men servar även Vårdcentralen Fagerängen. Arbetsterapin servar även Vårdcentralen Bokskogen. Vi är en verksamhet i ständig utveckling där vi förutom individuella och manuella behandlingar jobbar med bland annat artrosskola, balansgrupp, träningsgrupper, bassängträning och träning för nyblivna mammor.

På Vårdcentralen Centrumkliniken arbetar ungefär 50 medarbetare med att ta hand om våra cirka 10500 listade patienter. Här finns specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, underläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, receptionist och medicinska sekreterare. Vi har en tillhörande barnavårdscentral (BVC) på en Familjecentral. På vårdcentralen har vi även ett mycket välfungerande psykosocialt team bestående av två kuratorer, och en rehabiliteringskoordinator. Teamet arbetar nära varandra och i samarbete med övriga på vårdcentralen.

Sedan flera år tillbaka har vi arbetat med sambedömningsrond och psykosocial rond. Nu har vi också påbörjat ett utvecklingsarbete som syftar till att ytterligare stärka och utveckla vår teamsamverkan och goda vård till våra patienter. Detta arbetssätt, som bland annat innebär veckovisa teamronder, stärker kontinuitet och samverkan.

Sedan ett par år tillbaka är vi dessutom en utvecklingsvårdcentral, vilket innebär att vi har allmänspecialister som arbetar med fokus på handledning, utbildning, kompetens- och verksamhetsutveckling. De är även tillgängliga för all personal som ett stöd i det dagliga arbetet. Det innebär att det finns möjlighet för mer internutbildning för dig som fysioterapeut samt att det varje dag finns läkare tillgänglig för frågor.

Vi på Lyftet rehab värdesätter personalens utvecklingsmöjligheter, delaktighet och är lyhörda för dina önskemål. Vi arbetar mycket med förbättringsarbete, vilket skapar möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt arbetsklimat präglas av gott samarbete och positivitet med högt i tak. Vi jobbar ständigt med att utöka vår service och vårt goda bemötande mot våra patienter.

I dagsläget arbetar fem fysioterapeuter samt två arbetsterapeuter hos oss och vi ser nu fram emot att välkomna en ny glad och positiv arbetskollega till vårt team!

ARBETSUPPGIFTER

Vill du arbeta i ett härligt team med stor bredd och kompetens? Är du legitimerad fysioterapeut? Då ska du söka dig till oss på Lyftet rehab!

Hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter för fysioterapeuter inom primärvården såsom bedömning, behandling, träning och rådgivning. I huvudsak möter du patienter som har besvär med rörelse- och stödjeorganen. I dina arbetsuppgifter ingår även behandling/träning i grupp, till exempel via medicinsk träningsterapi. Vi hoppas att du vill vara med i vårt utvecklingsarbete och att du bidrar med nya, kreativa idéer som vi kan implementera i verksamheten.

KVALIFIKATIONER

Du som söker är legitimerad fysioterapeut alternativt sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom primärvården. Då vi använder oss av PMO är det en fördel om du är van att arbeta i detta journalsystem.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbets- och prioriteringsförmåga samt ett stort intresse och engagemang för området. För att passa in i arbetsgruppen är det en självklarhet att du dessutom har ett positivt förhållningssätt samt intresse för att arbeta med utveckling och förbättringar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION SKÅNE
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000255
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION SKÅNE söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Trelleborg. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2024-06-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Legitimerad fysioterapeut till Rehabenheten Åhus

Kristianstads kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Kristianstad.

2024-05-29

Mer info

Fysioterapeut sökes för uppdrag i höst till rehabenhet

Sveda & Värk AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Gislaved.

2024-06-10

Mer info

Fysioterapeut till hemrehabiliteringen

Linköpings kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Linköping.

2024-06-07

Mer info