Fysioterapeut till Fysioterapimottagningen, Sundsvall

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Vill du arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? REGION VÄSTERNORRLAND är på jakt efter en skicklig fysioterapeut och du kan vara rätt person för jobbet. Vill du arbeta heltid hos REGION VÄSTERNORRLAND? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 3 månader – upp till 6 månader.

För detta jobb är Sundsvall den angivna tjänsteorten. REGION VÄSTERNORRLAND söker för närvarande efter en person att anställa inom fysioterapeut-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Sista ansökningsdagen till jobbet som fysioterapeut hos REGION VÄSTERNORRLAND är söndag den fjärde augusti 2024.


Jobbannons

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Fysioterapin i Sundsvall ingår i kliniken Geriatrik, neurologi och rehabilitering. På fysioterapin arbetar 38 personer. Alla jobbar på någon av sjukhusets avdelningar, mottagningar och/eller på fysioterapins egen mottagning.

Du får möjlighet att arbeta i en grupp med stort engagemang där trivselfaktorn och sammanhållningen är hög. Du har kollegor med hög spetskompetens runt dig dagligen. För att du ska utvecklas och verka på bästa sätt i din roll som fysioterapeut hos oss oavsett om du är relativt ny i yrket eller gammal i gemet, erbjuder vi dig ett strukturerat handledar- och mentorskap samt en närvarande enhetschef.

Vi söker nu en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för ett vikariat med start 240901 eller enligt överenskommelse till och med 241231.

Fysioterapeut till Fysioterapimottagningen, Sundsvall

Arbetsuppgifter

 • Fysioterapeutisk bedömning och behandling av patienter
 • Deltar och bidrar vid ronder, rehabiliteringsmöten och vårdplaneringar
 • Hjälpmedelsförskrivning
 • Arbetet kan innebära besök i patientens hemmiljö

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som

 • Är legitimerad fysioterapeut
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande för tjänsten om du

 • Har tidigare erfarenhet av datajournal NCS cross

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Flexibel
 • Stabil
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: https://www.rvn.se/sv/jobb-och-utbildning/att-jobba-pa-region-vasternorrland/sa-har-jobbar-vi/formaner/" rel="noopener noreferrer">Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION VÄSTERNORRLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer2321000206
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION VÄSTERNORRLAND söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION VÄSTERNORRLAND skickar du in din ansökan senast 2024-08-04.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till Habilitering Unga och vuxna, Sundsvall

REGION VÄSTERNORRLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Sundsvall.

2024-07-02

Mer info

Leg. Fysioterapeut till SÄBO team - Fysioterapienheten

Sundsvalls kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Sundsvall.

2024-07-09

Mer info

Fysioterapeut till primärvård i Kil

REGION VÄRMLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Kil.

2024-07-16

Mer info