Fysioterapeut till Rehab City Östermalm

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Funderar du på att söka jobb inom hälso- och sjukvård? Det är nu möjligt för dig att få jobb som fysioterapeut hos REGION STOCKHOLM. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos REGION STOCKHOLM under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du är intresserad av en karriär inom fysioterapeut, ta en titt på den lediga tjänsten som REGION STOCKHOLM erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av REGION STOCKHOLM genom att ansöka till jobbet som fysioterapeut senast onsdag den sjunde augusti 2024.


Jobbannons

Vill du bli en av oss?

Vi söker Fysioterapeut för en tillsvidaretjänst till vårt hemrehabteam på Östermalm.

Rehab City är en resultatenhet inom SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde. Vi består av ca 85 medarbetare på tre olika mottagningar och bedriver primärvårdsrehabilitering. 

På vår mottagning på Östermalm arbetar 26 personer, varav 13 stycken är fysioterapeuter.

Ditt arbete kommer att präglas av patientens fokus, arbetsglädje och inställningen att alla människor är lika mycket värda. Du kan läsa mer om oss på Rehab City Östermalm (regionstockholm.se)

Vi har kollektivavtal och generöst friskvårdsbidrag. Som anställd inom SLSO har du även förmånen ”fri öppen sjukvård och flexibla arbetstider när verksamheten så tillåter”. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut i hemrehab inom primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har olika diagnoser och funktionsnedsättningar. Vi jobbar både i hemrehabteam och med egna hembesök. 

Du kommer jobba med funktionsbedömningar, hjälpmedelsförskrivning och träning i patienternas hem och närmiljö. Vi går eller använder cykel till våra hembesök.

När du arbetar i patientens hem behöver du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Heltid 100% eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer

Leg fysioterapeut med kandidatexamen 180 hp, magisterexamen är meriterande

Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande

Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1 nivå

Personliga egenskaper:

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du:

Uppskattar variationen mellan självständigt arbete och vara en del av ett team

Gärna delar med dig av din kunskap både till patienter och kollegor

Är bra på att prioritera och organisera ditt arbete samt snabbt ställer om till nya förutsättningar

Du är social, ansvarstagande, engagerad och har lätt att skapa kontakter

Övrig information:

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef: Sofia Larsson, Tel: 08-123 420 04

Fackliga företrädare: Thomas Airio, Fysioterapeuterna,  Tel: 070-4846052

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

  • tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
  • ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
  • krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION STOCKHOLM
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000016
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION STOCKHOLM söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION STOCKHOLM skickar du in din ansökan senast 2024-08-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till ett tränings- & rehabcenter i framkant

Lugnets Fysiocenter AB söker två personer till tjänsten som fysioterapeut i Falun.

2024-07-10

Mer info

Fysioterapeut till Rehabenheten

Botkyrka kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Botkyrka.

2024-07-17

Mer info

Fysioterapeut till Järna Rehab 

Prima Vård Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Södertälje.

2024-06-18

Mer info