Fysioterapeut till Kista vård- och omsorgsboende

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Vill du arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Vill du ta steget att arbeta som fysioterapeut hos Stockholms kommun? Nu har du möjligheten. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Stockholms kommun under 6 månader eller längre. De letar just nu efter nya medarbetare.

Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Stockholms kommun behöver fler anställda som stödjer arbetet inom fysioterapeut. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Har du vad som krävs för att arbeta som fysioterapeut hos Stockholms kommun? Ansök innan tisdag den tjugotredje juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Välkommen till oss

Kista vård - och omsorgsboende drivs av Stockholms Stad.

Boenden ligger vid Kista torg nära tunnelbanan och Kista galleria. På boendet har vi 26 somatiska vårdplatser och 46 med demens inriktning.

Vi söker en fysioterapeut som vill vara med och fortsätta utveckla en trygg och säker vård och omsorg. Vi bygger tillsammans upp en gemensam värdegrund, där ett personcentrerat förhållningssätt, tydliga mål, bemötande och ett professionellt förhållningssätt är mycket viktigt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig medarbetarförmåner som bland annat förmånligt årskort till Stockholms stads simhallar inklusive gym och friskvårdsbidrag. Läs gärna mer om Stockholms stads förmåner här.

Din roll

Du som fysioterapeut kommer arbeta i team i nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. I ditt uppdrag som fysioterapeut ingår att både självständigt och tillsammans med kollegor och övriga yrkeskategorier ansvara för aktivitets- och funktionsbedömningar, hjälpmedelsförskrivning, fallprevention, dokumentation samt handledning och utbildning av omsorgspersonalen.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är:

Legitimerad fysioterapeut.

Vi ser gärna att du har ett rehabiliterande synsätt och stort intresse för äldreomsorg. Vi vill att du är stresstålig, ansvarstagande och flexibel. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, har ett stort engagemang och tycker om att arbeta självständigt. Vi värdesätter personliga egenskaper och din inställning om att arbetet inom äldreomsorgen är ett viktigt uppdrag snarare än erfarenhet inom yrket.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Välkommen till nya Järva stadsdelsförvaltning!

För att möta dagens och framtidens utmaningar bildades Järva stadsdelsförvaltning den 1 juli 2023. I vår stadsdelsförvaltning utvecklar vi stöd och service med fokus på alla Järvabor. Våra verksamheter ska präglas av samarbete, mod, empati och respektfullt bemötande. Vi eftersträvar öppen kommunikation och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet. Vi hoppas att du som söker vill utvecklas tillsammans med oss.

https://start.stockholm/om-stockholms-stad/organisation/stadsdelsforvaltningar/jarva/ kan du läsa mer om Järva stadsdelsförvaltning.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStockholms kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2120000142
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Stockholms kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Stockholms kommun skickar du in din ansökan senast 2024-07-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fysioterapeut till Kommunrehab vård- och omsorgsboende

Falu kommun söker två personer till tjänsten som fysioterapeut i Falun.

2024-06-13

Mer info

Legitimerad fysioterapeut till Serafens vård- och omsorgsboende

Stockholms kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Stockholm.

2024-07-05

Mer info

Fysioterapeut sökes till Amalia vård-och omsorgsoende, Norlandia Äldreom...

Norlandia Care AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Kristianstad.

2024-06-17

Mer info