Spännande tjänst som Fysioterapeut!

Publiceringsdatum: 2024-06-07

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Stiftelsen Stora Sköndal genom att arbeta som fysioterapeut. Stiftelsen Stora Sköndal söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av ospecificerad arbetsort då det är tjänsteorten. Stiftelsen Stora Sköndal söker för närvarande efter en person att anställa inom fysioterapeut-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Sök jobbet som fysioterapeut hos Stiftelsen Stora Sköndal och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den tjugotredje juni 2024.


Jobbannons

Var med och utforma en ny spännande tjänst hos oss på Stiftelsen Stora Sköndal där du kommer att arbeta som Fysioterapeut mot två olika områden; Äldreomsorgen samt Stöd – och omsorg.

Vill du gå hem från jobbet och känna att du faktiskt gjort skillnad, på riktigt? Då ska du söka dig till oss!

Större del av din arbetstid är du en del av rehabteamet på vård – och omsorgsboendet Villa Tollare i Nacka (hit tar du dig smidigt via buss ) och 1 dag i veckan arbetar du mot Stöd- och omsorgsverksamheter i Sköndal inom Socialpsykiatrin och Dagverksamhet för yngre personer med demenssjukdom. På vård- och omsorgsboendet Villa Tollare finns somatisk-, demens och geropsykiatriskavdelning.

Tillsammans med arbetsterapeut ansvarar du för att tillgodose behov av rehabilitering och hjälpmedel. Du identifierar personernas rehabiliteringsbehov utifrån aktivitets- och funktionsförmåga, insatser planeras sedan tillsammans med boende/deltagare och i samarbete med sjuksköterska och omvårdnadspersonal. Syftet med dina insatser handlar om att värna om och ha kvar förmågorna de har så länge det bara går samt att ge personerna en meningsfull tillvaro. Du handleder övriga medarbetare i förflyttning och användning av förflyttningshjälpmedel samt fysisk aktivitet och vardagsträning.

Du kommer även vara en del av vårt rehabnätverk där du kommer samverka och träffa fler kollegor inom våra olika områden. Ni träffas 1 gång i månaden för att utbyta erfarenheter och gemensamma frågor med varandra.

Då det här är en omväxlande roll där du ges möjlighet till frihet under ansvar förväntar vi oss att du kan arbeta självständigt med ett strukturerat arbetssätt och att du har god problemlösningsförmåga.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100 % med 6 månaders provanställning.

Du är legitimerad fysioterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg, geriatrik eller stöd – och omsorg. Vidare behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift samt god datorvana.

Som person är du empatisk, flexibel och har god samarbetsförmåga med verksamhetens bästa i fokus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.

Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.

Läs mer om oss på www.storaskondal.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStiftelsen Stora Sköndal
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer8020006725
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Stiftelsen Stora Sköndal söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Stiftelsen Stora Sköndal skickar du in din ansökan senast 2024-06-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vikariatstjänst som fysioterapeut

Capio Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Upplands Väsby.

2024-05-21

Mer info

Medelia söker fysioterapeuter för uppdrag sommar och höst 20204

Medelia AB söker tio personer till tjänsten som fysioterapeut i Stockholm.

2024-05-27

Mer info

Fysioterapeut och vill arbeta som konsult? Se annons!

Dedicare Sverige AB söker tre personer till tjänsten som fysioterapeut i Norrköping.

2024-05-10

Mer info