Fysioterapeut till Familjeläkarna Primärvårdsrehab Saltsjöbaden

Publiceringsdatum: 2024-06-07

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hälso- och sjukvård? Ett spännande jobb som fysioterapeut hos Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB väntar på dig - varför inte söka idag? Vill du arbeta heltid hos Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Nacka som är tjänsteorten. Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som fysioterapeut. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sök jobbet som fysioterapeut hos Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den sjunde juli 2024.


Jobbannons

Nu finns chansen för dig som är fysioterapeut att komma till vårt PVR-team i Saltsjöbaden!

Familjeläkarna är en vårdgivare som drivs av människor som själva arbetar inom vården. Det tror vi gör skillnad. Vi har ett brett vårdutbud inom Primärvård, Äldrevård, Geriatrik och Palliativ vård. Vi vill ge den vård som vi vill ge vår egen familj.

Familjeläkarna är en lärande och nyfiken organisation som hela tiden arbetar för att utveckla vården. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar, med god samverkan och gemenskap mellan våra verksamheter. Hos oss finns arbetsglädje och energi.

Vi arbetar i team och du får möjlighet att använda din medicinska kompetens för att organisera och planera vården. Vi har väl fungerande arbetssätt som ger dig stöd i att koncentrera dig på patienten. Hos oss kan du fortsätta utveckla din yrkesskicklighet.

Som fysioterapeut hos oss arbetar du på en trivsam mottagning i Saltsjöbadens centrum tillsammans med fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist och rehabkoordinator. Mottagningen har ett nära samarbete med Vårdcentralen i Saltsjöbaden, med hemsjukvården och andra vårdgivare i och utanför Familjeläkarnas stora familj.

ARBETSUPPGIFTER

Du får möjligheten till ett omväxlande arbete med bedömningar och behandlingar för patienter i alla åldrar, både i hemmet och på mottagningen. Träning sker både individuellt och i grupp och i hög grad i samarbete med andra professioner. Rådgivande samtal, utbildning och information till olika målgrupper ser vi som ett viktigt redskap i ditt arbete.

Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du erfarenhet av primärvård är det meriterande. Du är lika välkommen om du är ny i rollen som fysioterapeut, här finns erfarna och hjälpsamma kolleger som stöttar dig! Vi ser till att du får nödvändiga verktyg för en god start som nybakad fysioterapeut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

DINA EGENSKAPER

Du trivs med högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete, alltid med hänsyn till patientsäkerheten.

Du tar initiativ och bidrar med idéer om hur vår verksamhet kan fortsätta utvecklas.

Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med både kolleger och patienter. Du ser ett professionellt bemötande som en självklarhet samt är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

VI ERBJUDER DIG

Arbetstid måndag till fredag med möjlighet att påverka dina arbetstimmar inom ramarna för vårt avtal med Region Stockholm.

Vi är också öppna för lösningar med deltidstjänstgöring för att få ihop livspusslet.

Individuell introduktion.

Årlig reviderad kompetensplan för din professionella utveckling.

Möjlighet att initiera och delta i projekt och utvecklingsarbete.

Friskvårdsbidrag.

En arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar.

Vi driver vår verksamhet enligt avtal med Region Stockholm. Vi är anslutna till Vårdföretagarna och vi har kollektivavtal.

Rekryteringen sker med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFamiljeläkarna i Saltsjöbaden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567401756
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fysioterapeut till primärvårdsrehab i Ljungby

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Ljungby.

2024-06-03

Mer info

Fysioterapeut till primärvårdsrehab i Markaryd

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Markaryd.

2024-06-03

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Primärvårdsrehab i Sundsvall

REGION VÄSTERNORRLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Sundsvall.

2024-05-30

Mer info