Fysioterapeut till Habiliteringsmottagning barn och unga enhet i Malmö

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos REGION SKÅNE genom att arbeta som fysioterapeut. REGION SKÅNE söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Om du redan bor i närheten av Malmö, är det här din chans att söka ett spännande jobb REGION SKÅNE söker för närvarande efter en person att anställa inom fysioterapeut-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Låt REGION SKÅNE hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som fysioterapeut! Ansök seast söndag den elfte augusti 2024.


Jobbannons

Gör skillnad. Varje dag.

Vi på Habiliteringsmottagning 1 i Malmö vänder oss till barn och ungdomar upp till 17 års ålder med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi vänder oss även till patienternas familjer, närstående samt personal. Habiliteringen är till för att göra livet mer möjligt för personer med en varaktig funktionsnedsättning samt till deras anhöriga. Funktionsnedsättningen kan bero på rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism.

Vår enhet är vi cirka 25 medarbetare inom yrkesgrupperna sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, psykolog, kurator, dietist, läkare, fritidskonsulent, specialpedagog, receptionist, medicinsk sekreterare och enhetschef. Vi som arbetar inom verksamheten har ett viktigt och utmanande uppdrag; att stärka individens kraft och frihet att forma sitt liv. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att individer med funktionsnedsättningar ska kunna leva ett gott liv utifrån sina egna val.

Titta gärna på våra filmer där våra medarbetare berättar om hur det är att arbeta hos oss:

https://bit.ly/49nB5xb och https://bit.ly/46O5p2Y

ARBETSUPPGIFTER

Hos oss på Habiliteringsmottagningen barn- och unga 1 Malmö får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats med hög kompetens. Vi välkomnar nu en fysioterapeutkollega att bli en del av vår enhet.

Dina arbetsuppgifter består av att bedöma och behandla barn och ungdomar med försenad och/eller avvikande motorisk utveckling. Du deltar i utbildningsinsatser samt ger information och handledning kring motorisk träning i vardagsaktiviteter såsom lek och annan fysisk aktivitet till barn, föräldrar och deras nätverk. Du bedömer även behov av, förskriver, provar ut och följer upp medicintekniska och ortopedtekniska hjälpmedel. Arbetet är utåtriktat och innebär samverkan med andra verksamheter såsom förskola/skola, barnklinik, hjälpmedelsverksamhet, ortopedteknisk verksamhet, socialtjänst med flera.

Utöver det direkta patientarbetet ingår administrativa uppgifter som bokning av patienter och journalhantering. I arbetsuppgifterna ingår också att på egen hand och tillsammans med övriga teamet strukturera och organisera arbetet. Vid anställning kommer du få introduktion och handledning av en erfaren fysioterapeutkollega som kommer ge dig stöd i det dagliga arbetet.

Din arbetstid är förlagd till vardagar på dagtid:

Måndagar, onsdagar och torsdagar: Klockan 08.00-16.30.

Tisdagar: Klockan 08.00-18.30.

Fredagar: Klockan 08.00-14.30.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete med barn och unga och/eller arbetserfarenhet med personer med varaktig funktionsnedsättning. Därtill är det en fördel om du har kunskaper i systemen PMO och Pasis.

Du som person har lätt för att samarbeta och inleda kontakt med barn och unga. Därtill anser du precis som vi att det är viktigt att barn och unga blir hörda och att deras synpunkter beaktas och tas tillvara. I ditt arbete är du självständig/självgående, flexibel och har förmåga att hantera situationer när tempot stundtals är högt. Därutöver har du god förmåga att organisera och strukturera arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!

De första intervjuerna hålls onsdag den 14 augusti under eftermiddagen och fredag den 16 augusti under förmiddagen.

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION SKÅNE
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000255
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION SKÅNE söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2024-08-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till Habiliteringsmottagning barn och unga i Hässleholm

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Hässleholm.

2024-07-10

Mer info

Fysioterapeut till barn- och ungdomshabiliteringen, Kalix sjukhus

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Kalix.

2024-06-03

Mer info

Fysioterapeut till Hälso- och sjukvårdsenheten

Heby kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Heby.

2024-07-01

Mer info