Fysioterapeut/Ergonom

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hälso- och sjukvård? Letar du efter en chans att arbeta som fysioterapeut på Scan Sverige AB? Nu är det möjligt. Scan Sverige AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Om du redan bor i närheten av Kristianstad, är det här din chans att söka ett spännande jobb Scan Sverige AB söker för närvarande efter en person att anställa inom fysioterapeut-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Scan Sverige AB letar efter erfaren fysioterapeut som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den elfte augusti 2024.


Jobbannons

Nu söker vi en fysioterapeut/ergonom till vår anläggning i Kristianstad som vill vara med och utveckla en helt ny tjänst. Du kommer att vara en del av vårt Health & Safety team som jobbar proaktivt med hälsofrämjande insatser till organisationens chefer och medarbetare.

Som fysioterapeut/ergonom på Scan i Kristianstad kommer du att arbeta både med förebyggande och behandlande insatser. Du kommer att genomföra utbildningsinsatser för våra chefer och medarbetare samt bedriva olika typer av förbättringsarbete kopplat till verksamheten. I uppdraget ingår individuell rådgivning och konsultation på individnivå liksom på övergripande organisatorisk nivå. Du kommer även att vara delaktig i det lokala rehabiliteringsarbetet på anläggningen i Kristianstad. Eftersom tjänsten är nyinrättad så ges stora möjligheter att utforma och utveckla uppdraget.

Med din kompetens förvaltar du och är med och påverkar valet av ny utrustning samt bidrar till att kompetensutveckla dina kollegor genom nära samarbeten.

Du som söker är utbildad fysioterapeut med vidareutbildning inom ergonomi. Du har några års klinisk erfarenhet och goda kunskaper i ergonomi. Vidare har du färdigheter i att genomföra bedömningar, ställa diagnoser och genomföra lagstadgade medicinska kontroller så som exempelvis handintensivt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från industri och från företagshälsovård.

Du är trygg i din roll, har lätt för att kommunicera och samarbetar gärna med andra. Som person är du driven och initiativtagande med god förmåga att planera ditt arbete.

Sedan mer än 100 år är Scan Sveriges kött- och charkuterimästare. Idag är vi ett ledande livsmedelsföretag där hantverket och omsorgen om hela vår värdekedja – från gård till gaffel – utgör kärnan i vår verksamhet. Vi har en bred produktportfölj med både kött- och växtbaserade livsmedel, välkända varumärken som Scan, Pärsons och Bullens och ett starkt fokus på hållbarhet och ansvarsfull produktion. Tillsammans med våra leverantörer, 6000 svenska gårdar, och våra 1700 medarbetare bidrar Scan Sverige till en framgångsrik svensk livsmedelsproduktion och ett livskraftigt och framtidssäkrat svenskt lantbruk.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnScan Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566554597
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Scan Sverige AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Kristianstad. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Scan Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Avonova Hälsa söker leg. fysioterapeut/ergonom till Jönköping

Avonova Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Jönköping.

2024-07-17

Mer info

Achima Care i Eskilstuna söker en fysioterapeut

Achima Care AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Eskilstuna.

2024-07-05

Mer info

Är du fysioterapeut och vill bli en del av vårt neuroteam?

Praktikertjänst AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Stockholm.

2024-07-05

Mer info