Fysioterapeut till Hamrånge Din hälsocentral

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Söker du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård-sektorn? Letar du efter en chans att arbeta som fysioterapeut på REGION GÄVLEBORG? Nu är det möjligt. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos REGION GÄVLEBORG under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna position är tillgänglig i Gävle. Om du letar efter en spännande karriär inom fysioterapeut-branschen, har REGION GÄVLEBORG just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Här är chansen att bli en del av REGION GÄVLEBORG och jobba som fysioterapeut! Ansök senast söndag den elfte augusti 2024.


Jobbannons

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Hamrånge Din hälsocentral tillhör verksamhetsområde primärvård Gävle 30 minuter norr om Gävle, bussförbindelser finns. Vårt upptagningsområde är cirka 3000 patienter. Utöver läkarmottagning har vi distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, fysioterapi, arbetsterapi, rehabkoordinator och medicinska sekreterare samt undersköterskor.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med olika funktionsnedsättningar och rehabiliteringsbehov. I arbetet förekommer både akut och planerad mottagning samt hembesök. Du kommer att ha ett nära samarbete med arbetsterapeuten men även med läkare, distriktssköterskor och övriga professioner inom vårt verksamhetsområde.

Som fysioterapeut hos oss kommer du bland annat att arbeta med

 • undersökningar och bedömningar
 • behandlingar och uppföljningar
 • att hålla i patientskolor och träningsgrupper
 • hembesök
 • telefonrådgivning
 • digitala vårdbesök i plattformen Min vård Gävleborg
 • hjälpmedelsförskrivning
 • vårdplaneringar.

Hos oss får du

 • personligt anpassad introduktion
 • kontinuerlig kompetensutveckling
 • ett självständigt arbete med möjlighet att vara med och utveckla verksamhetens arbetssätt inom fysioterapin.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

KVALIFIKATIONER

För att trivas i denna roll behöver du ha en god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer med både medarbetare och patienter. Du är lyhörd och kommunikativ samt har god förmåga att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vidare är du lugn och tillmötesgående i ditt sätt och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

I rollen som fysioterapeut ska du

 • vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
 • Inneha giltigt B-körkort.

För den här tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

ÖVRIGT

Med 7 500 medarbetare är vi länets största arbetsgivare. Det ger oss styrka att driva utvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Vårt uppdrag är spännande och komplext. Oavsett vilken roll du har hos oss hjälper du invånarna i länet och gör nytta i samhället. Vi ligger i framkant i samhällsutvecklingen och satsar på att du som medarbetare ska få växa och utvecklas. Hos oss får du använda hela din kraft för att tillsammans med dina kollegor skapa framtidens Gävleborg.

Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltningens cirka 6500 medarbetare arbetar tillsammans för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Genom att tillhandahålla god och nära vård i hela länet lägger vi grunden för ett starkt och friskt Gävleborg.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION GÄVLEBORG
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000198
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION GÄVLEBORG söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION GÄVLEBORG skickar du in din ansökan senast 2024-08-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Är du vår nya kollega? Vi söker fysioterapeut till vår enhet i Huddinge!

Praktikertjänst AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Huddinge.

2024-07-12

Mer info

Fysioterapeut till Kalix hälsocentral

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Kalix.

2024-07-01

Mer info

Fysioterapeut till Piteå Hälsocentral, Piteå

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Piteå.

2024-07-22

Mer info