Sjukgymnast / fysioterapeut, Rehabcenter Mösseberg

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du intresserad av att jobba inom hälso- och sjukvård? Positionen som fysioterapeut hos Stift Bräcke Diakoni är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Intresserade sökes för deltid-jobb hos Stift Bräcke Diakoni - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Falköping är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Stift Bräcke Diakoni söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som fysioterapeut. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av teamet hos Stift Bräcke Diakoni som fysioterapeut genom att ansöka senast söndag den tjugotredje juni 2024.


Jobbannons

På Bräcke Rehabcenter Mösseberg bedriver vi slutenvård med rehabilitering med inriktning mot reumatologi, neurologi, cancer och lymfödem.

Till oss kommer personer för att intensivträna under en till fyra veckor. Vi genomför även neuropsykiatriska utredningar och har en psykoterapiverksamhet. Nu kommer vi att utöka vår verksamhet och behöver därför fler kollegor!

Vi arbetar nära varandra, mestadels i tvärfunktionella team för att erbjuda den bästa rehabiliteringen för våra patienter. Vi är ca 40 medarbetare inom olika yrkesroller och förutom fysioterapeuter arbetar här kurator, läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, dietist, logoped, rehabassistent, köksvärdinnor, lokalvårdare och administrativ personal.Arbetsuppgifter

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss har du en varierad arbetsdag med patientarbete, teamarbete och aktiviteter av olika slag. I din roll kan du arbeta flexibelt över de olika rehabiliteringsprogrammen inom cancer, lymfödem, reumatism och neurologi. Du kommer ha en grundtillhörighet i ett av vårt Neuroteam och stötta i andra. Våra patienter är här 1-4 veckor och vår rehabilitering ser till hela människan. Du kommer att arbeta både enskilt med patienter men också leda gruppaktiviteter/behandlingar. 

Vem vi söker

  • Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
  • Du brinner för rehabilitering och att få människor att växa och utvecklas.
  • Du har ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor.
  • Meriterande är om du har utbildning som lymfterapeut.
  • Meriterande är också om du har utbildning inom Neurologi, Mediyoga, eller Basal kroppskännedom,

Är du dessutom flexibel och har ett positivt förhållningssätt kommer du att trivas hos oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och engagemang.

Välkommen med din ansökan idag!

Vi är en del av Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle.

En arbetsplats med hjärtat på rätt ställe.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStift Bräcke Diakoni
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer8572003104
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Stift Bräcke Diakoni söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Falköping. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Stift Bräcke Diakoni skickar du in din ansökan senast 2024-06-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sjukgymnast / fysioterapeut, Rehabcenter Mösseberg

Stift Bräcke Diakoni söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Falköping.

2024-06-12

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Trollhättan.

2024-06-12

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Jönköpings kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Jönköping.

2024-06-03

Mer info