Leg fysioterapeut/ergonom till Previa i Växjö

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Previa har 1 000 medarbetare över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Nordens största koncern inom hälsa i arbetslivet.

Previa kommer snart att byta namn och framöver gå under varumärket Falck. I januari 2023 byts bolagsnamnet, men införandet av det nya varumärket inleddes redan i april 2022 och genomförs steg för steg tills alla Previas närmare 100 enheter över hela Sverige har bytt utseende. Hela namnbytet är klart i början av 2023.

Vi söker en leg fysioterapeut/ergonom gärna med erfarenhet från företagshälsa. God erfarenhet av bedömning och behandling av besvär från rörelseapparaten. Erfarenhet av arbete som ergonom i olika arbetsmiljöer och helst genomförd ergonomiutbildning är också önskvärda kvalifikationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av TIPPA och av MEBA. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du ska vara van vid och intresserad av att hålla utbildningar för större eller mindre grupper vilket innebär att pedagogisk skicklighet värderas högt. Meriterande är även dokumenterade kunskaper i förflyttningsteknik inom vården. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Som person är du målmedveten, initiativrik, nyfiken och affärsinriktad med lösningsfokus.

Vi erbjuder dig:

  • Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
  • Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
  • Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
  • Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt

Tjänstgöringsgrad 80- 100 % eller efter överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?

Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Sabina Ståhle på sabina.stahle@previa.se alternativt tel nr 0470-726715.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAB Previa
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562351907
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

AB Previa söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Växjö. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos AB Previa skickar du in din ansökan senast 2022-10-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Leg fysioterapeut/ergonom till Previa i Gällivare

AB Previa söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Gällivare.

2022-09-26

Mer info

Fysioterapeut till Villa Östergård i Partille, en heltidstjänst till DIG

Vardaga AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Partille.

2022-10-04

Mer info

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast till Neurovårdteam.

Fysrehab Lidköping AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Lidköping.

2022-08-29

Mer info