Fysioterapeut till Kirurgklinikens rehabenhet

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Vi söker kvalificerad legitimerad Fysioterapeut, ett vikariat till Kirurgklinikens rehabenhet. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tjänstgöra vid Kirurgklinikens rehabenhet som ansvarar för det fysioterapeutiska och arbetsterapeutiska arbetet vid Kirurg-, Operations-, Onkolog-, Palliativa-, Infektions-, Kvinno-, Kärlkirurgiska-, Urolog- och Öronkliniken. Vi behandlar såväl inneliggande som polikliniska patienter.

Hos oss har du som fysioterapeut stort inflytande och medverkar med egna idéer till vårt kontinuerliga utvecklingsarbete på enheten. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som främst består av bedömning- och behandlingar av patienter i sluten- och öppenvård som vårdas vid några av de kliniker vi arbetar med. I ditt arbete ingår tidig individuellt anpassad rehabilitering samt utprovning av gånghjälpmedel. Det kan även bli aktuellt att handleda  fysioterapeutstudenter. Andra arbetsuppgifter kan förekomma i händelse av att arbetets karaktär förändras. Vi samarbetar och täcker upp för varandra vid kollegors frånvaro. 

Arbetsplatsen

På enheten arbetar fem arbetsterapeuter och elva fysioterapeuter varav en är enhetschef. Kirurgklinikens rehabenhet jobbar målinriktat med stort patientfokus. Hos oss arbetar vi i team bestående av olika yrkeskategorier. Vårt kontinuerliga utvecklingsarbete inom enhetens alla områden ger goda resultat i arbetet, på vår kvalitet och patientsäkerheten. Hos oss ingår helgtjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, inneha B- körkort samt ha goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Vi ser det som meriterande om du är diplomerad Medicinsk lymfterapeut och har vidareutbildning inom andning, cirkulation och mobilisering. Har du kunskap inom KFÖ (kombinerad fysikalisk ödemterapi), förskrivarutbildning och erfarenhet av arbete som fysioterapeut i team med andra yrkeskategorier ser vi det som ett plus. Vi ser gärna att du har utbildnig i Websesam från Hjälpmedelscentrum och kunskap i Cosmic och link.

Vi söker dig som är beslutsam, lugn och behåller ett realistiskt perspektiv i stressade situationer. Då vi är en utvecklingsfokuserad enhetet behöver du trivas i föränderliga miljöer och se möjligheter i utveckling. Du trivs att arbeta i team samt är lyhörd och tydlig i samarbetet med andra. För dig är det självklart att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Anställningsvillkor

Vikariat. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse till och med augusti 2021.

Välkommen med din ansökan senast 2 december 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

REGION VÄSTMANLAND söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos REGION VÄSTMANLAND skickar du in din ansökan senast 2020-12-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till Kirurgklinikens rehabenhet

REGION VÄSTMANLAND söker två personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Västerås.

2020-10-22

Mer info

Fysioterapeut till bästa rehabenheten!

Praktikertjänst AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Ale.

2020-11-04

Mer info

Fysioterapeut till Villa Östergård i Partille

Vardaga AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Partille.

2020-11-11

Mer info