Vårdcentralen Veddige söker Fysioterapeut!

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Är du en fysioterapeut som har lätt för att ta initiativ och tycker om att samarbeta i grupp? Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt engagerade och kompetenta team!

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss kommer du självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser.

Du kommer ge konsultation och hålla i gruppverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår även att göra en första bedömning vad gäller patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen.

Ditt arbete sker i nära samarbete med andra professioner. På vårdcentralens rehabenhet arbetar tre sjukgymnaster/fysioterapeuter, två arbetsterapeuter och två kuratorer. Vi har ändamålsenliga lokaler och en mindre bassäng.

Om arbetsplatsen

På vårdcentralen Veddige möter du professionella och engagerade medarbetare som tar väl hand om varandra och våra patienter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang driver vårdcentralens utveckling framåt. Vi välkomnar nya kollegor som tillför nya idéer!

Vår vårdcentral består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, neurorehab, diabetes och rökavvänjning. Det är viktigt för oss att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vår vårdcentral har även en filial i Bua och en i Kungsäter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet från primärvård samt utbildning inom relevanta områden för primärvård.

Som person är du van vid att arbeta både självständigt och i team. Du är engagerad, drivande och är flexibel i ditt förhållningssätt. Du är ansvarstagande och bidrar med gott humör på din arbetsplats. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort B önskvärt.

Urval kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 

https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/att-jobba-i-region-halland/formaner-for-dig-som-anstalld/

Om Region Halland

Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION HALLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000115
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION HALLAND söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos REGION HALLAND skickar du in din ansökan senast 2022-10-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vårdcentralen Mälarlunden söker Fysioterapeut/sjukgymnast

Prima Vård Lidköping Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Strängnäs.

2022-09-16

Mer info

Vi söker fysioterapeut till vårdcentralen Alvesta!

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Alvesta.

2022-09-29

Mer info

Södersjukhuset söker fysioterapeut/sjukgymnast med inriktning ortopedi

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Stockholm.

2022-09-30

Mer info