Fysioterapeut/sjukgymnast till Hallands Sjukhus Varberg

Publiceringsdatum: 2021-11-24

Om arbetsplatsen

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus.

Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

Vi söker nu vikarierande legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill arbeta hos.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom professionen. Du kommer att arbeta inom akutsjukvården på Hallands sjukhus, Varberg. Vi arbetar på sjukhusets samtliga kliniker. Större delen av vår verksamhet innefattar insatser inom slutenvård, men vi har även öppenvårdsmottagning.

Som sjukgymnast/fysioterapeut inom slutenvården arbetar du i team där du har en viktig uppgift att bedöma, påbörja rehabilitering och överrapportera vidare till nästa vårdnivå utifrån patientens fokus.

Vikariatet är med placering inom ortopedi. Beroende på tjänstgöringsgrad kan det finnas möjlighet att även få jobba inom andra områden. Kan finnas möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Du behöver ha en god förmåga att samarbeta och kommunicera samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi månar om att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/att-jobba-i-region-halland/formaner-for-dig-som-anstalld/ för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Om Region Halland

Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION HALLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000115
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION HALLAND söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos REGION HALLAND skickar du in din ansökan senast 2021-12-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Danderydsgeriatriken på Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Danderyd.

2021-11-29

Mer info

Fysioterapeut till Vårdcentralen Veddige

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Varberg.

2021-11-19

Mer info

Legitimerad fysioterapeut till Paramedicin, Kiruna sjukhus

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Kiruna.

2021-11-23

Mer info