Fysioterapeut till Achima Care Uddevalla vårdcentral

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Nu söker vi en fysioterapeut till vår rehab mottagning och vårdcentral i Uddevalla!

Achima Care rehab söker en fysioterapeut-kollega som tillsammans med våra kompetenta fysioterapeuter vill utveckla rehabenheten. Då rehabenheten är en mindre enhet kommer du tillsammans med dina närmsta kollegor få ta ett stort eget ansvar och påverka hur ni tillsammans kan utveckla rehab mottagningen.

Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag och skapar därmed en utvecklande miljö för dig att växa och trivas i. Vi tror att med din specifika kompetens hoppas vi att du kommer bidra till att skapa en god livskvalité och främja en hälsosam livsstil för dina patienter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • SAMSA
  • Hemtagningsprocessen från sjukhus
  • Hjälpmedelsförskrivning
  • Arbete på vårdcentral eller arbete inom kommunal verksamhet

Vi vänder oss till dig som är engagerad och driven och som vill slå följe med oss på vår resa med fokus på att erbjuda våra patienter bästa vård där vi ser att ditt bidrag är av stor betydelse. Som fysioterapeut inom primärvården är du ofta första instans för patienter med besvär. Vi arbetar enligt Vårdval Rehab Västra Götalandsregionen.

Achima Care rehab ligger under samma tak som Achima Care vårdcentral och har ett nära samarbete. Hos oss får man möjligt att utvecklas, ta eget ansvar, stimulerande arbetsuppgifter som du själv har möjlighet att påverka och inte minst jobba i en härlig arbetsgrupp. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som en självklarhet!

Om tjänsten

  • Tillsvidareanställning
  • Sysselsättningsgrad enligt överenskommelse
  • Tillträde enligt överenskommelse

Om Achima

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan år 2004. Achima består idag utav 10 vårdcentraler och rehabenheter runt om i landet. Achima lednings utgår ifrån huvudkontoret i Karlskrona som består av stödfunktioner så som HR, ekonomi, inköp, marknad, verksamhetsutveckling och IT.

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. När en medarbetare arbetar enligt The Achima Way tar man ansvar för att arbeta enligt förhållningssättet som vi kallar Achima-ansvaret (https://www.achima.se/om-oss/the-achima-way-achima-ansvaret/).

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef, Linda Uddén, på linda.udden@achima.se alternativt 072-363 20 01.

Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier: Linkedin (https://www.linkedin.com/company/achima-care-ab/posts/?feedView=all&viewAsMember=true), Facebook (https://www.facebook.com/uddevallavardcentral/) och Instagram (https://www.instagram.com/achimacare/).

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAchima Care AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566019823
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Achima Care AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Uddevalla. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Achima Care AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fysioterapeut till Vårdcentralen Lessebo

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Lessebo.

2022-06-09

Mer info

Fysioterapeut till Vårdcentralen Staffanstorp

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Staffanstorp.

2022-06-14

Mer info

Fysioterapeuter till Vårdcentralen Östermalm i Kristianstad

REGION SKÅNE söker två personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Kristianstad.

2022-06-20

Mer info