Fysioterapeut

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Premicare driver nio hälsocentraler på uppdrag av Region Västernorrland och Region Gävleborg. Vi har idag 50 000 patienter och en personalstyrka bestående av 220 medarbetare med olika kompetenser. Vi arbetar med både fysisk och digital vård. Genom vår vision Connected Care Anywhere! vill vi skapa stolta medarbetare och innovativa arbetssätt för en hållbar och jämlik vård där vi hjälper människor till en bättre hälsa vart än i världen man befinner sig. Vi arbetar efter våra värdeord; omtanke, passion, kvalitet och innovation, våra ledstjärnor i vardagen och en viktigt del i att skapa en positiv företagskultur.

Vi söker nu en fysioterapeut till Söråkers vårdcentral.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av bedömning, utredning och behandling av patienter med hälso- och funktionsproblem, upprättande av behandlings- och rehabiliteringsplaner samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är ett härligt gäng som nu ser fram emot att välkomna en ny medarbetare. Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där vi använder innovativa arbetssätt för en god personcentrerad vård. Introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål. Premicare omfattas av kollektivavtal och som anställd har du flera förmåner. Några exempel är friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg och extra semesterdagar från det att du fyller 40.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du är van vid att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att göra ett arbete med hög kvalité. Du är ansvarstagande och har ett gott bemötande. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i hälsocentralens utveckling. Vi ser gärna att du har ett särskilt intresse av att vara med i vår utvecklingsresa att införa digitala verktyg i våra arbetssätt på enheterna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande, liksom vana att arbeta i journalsystemet NCS vårdportal (Systeam Cross) samt beställningssystemet Websesam.

Arbetstid: dagtid, 100 %. Vi tillämpar provanställning.

Tillträde: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2022-08-22. Urval sker löpande.

Kontakt: enhetschef Emma Björk, emma.Bjork@premicare.com

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPremicare AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566865431
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Premicare AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Timrå. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Premicare AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut - Bli en i vårt glada gäng i Helsingborg!

Attendo Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Helsingborg.

2022-04-14

Mer info

Sommaruppdrag för Fysioterapeut i Uppsala

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Uppsala.

2022-02-21

Mer info

Fysioterapeut/sjukgymnast inom barn och medicinområdet

REGION JÖNKÖPINGS LÄN söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Eksjö.

2022-06-17

Mer info