Fysioterapeuter

Publiceringsdatum: 2021-07-21

Närvårdsenheten i Tierp

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vi söker fysioterapeuter till vår nya Närvårdsenhet i Tierp!

Vill du vara med och starta vår nya närvårdsenhet i Tierp? Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete där du får vara med och bygga upp en trygg, patientsäker och god vård med patienten i fokus. Följ med på vår resa mot effektiv och nära vård 2030!

Vi söker nu fysioterapeuter för tillsvidareanställningar på 75-100%. Önskvärt är att du kan börja i november men vi kommer överens om lämpligt tillträdesdatum för tjänsten.

Ditt uppdrag

Som fysioterapeut hos oss arbetar du tillsammans med övriga i teamet för att tillgodose patientens behov av medicinsk omvårdnad. Förutom att ge bästa tänkbara vård till våra patienter kommer du få vara med och bygga upp samt utveckla enheten. Arbetsuppgifterna kan komma att växa fram då enheten håller på att starta med vikt på flexibelt temabaserat arbetssätt i samverkan.

Vi arbetar tillsammans för att skapa en sammanhållen vårdprocess där alla vet sin roll och där alla kan bidra till tydlighet och trygghet för patienter och anhöriga.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som tycker det låter spännande att få vara med och bygga upp samt utveckla verksamheten. Som person är du positiv, prestigelös och empatisk med förmågan att se patientens behov.

Vår verksamhet

Närvårdsenheten är en del av vårdcentrum Tierp-Älvkarleby och är planerad att startas upp under november 2021. Enheten blir en 24/7 verksamhet som kommer att vara placerad på Danielsgården i Tierp, mellan Uppsala och Gävle, med goda pendlingsmöjligheter. Vi kommer att ha ca 18 vårdplatser med kortare vårdtid med anpassade in- och utskrivningsflöden. Avdelningen kommer i första hand att vända sig mot äldre patienter med komplexa behov och som behöver inneliggande sjukvård men inte kräver sjukhusets specialistresurser. Viss dagvård ska också kunna erbjudas.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Verksamhetsområdeschef Monica Ulfsdotter Pettersson på mail monica.b.pettersson@regionuppsala.se, Programchef för effektiv och nära vård, Åsa Himmelsköld, asa.himmelskold@regionuppsala.se alternativt Elize Leto, elize.leto@regionuppsala.se.

Du kan även kontakta representanter från de fackliga organisationerna som nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Bifoga även kopia av din yrkeslegitimation inom sjukvård och andra handlingar som styrker din erfarenhet och kompetens.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

REGION UPPSALA söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Tierp. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos REGION UPPSALA skickar du in din ansökan senast 2021-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeuter till Dalengeriatriken - sommarvikariat

Aleris Närsjukvård AB söker fem personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Stockholm.

2021-04-19

Mer info

Jobba i city? Rehab City Norrmalm söker fysioterapeuter!

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Stockholm.

2021-04-07

Mer info

Fysioterapeuter och Arbetsterapeuter

Nursehouse Consulting AB söker sex personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Stockholm.

2021-04-01

Mer info