Fysioterapeut till Kommunrehab

Publiceringsdatum: 2021-01-12

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.

Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!

ARBETSUPPGIFTER

Vi i kommunrehab erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med många spännande möten och stor frihet att planera din egen arbetsdag. Vi kollegor hjälper och stöttar varandra och vi ser fram emot att få dig i teamet! Teamet består av arbetsterapeut, fysioterapeut och rehab-assistent men vi arbetar också i nära samverkan med sjuksköterskor, handläggare och verksamheternas enhetschefer.

Du arbetar med patientrelaterade uppgifter som fysioterapeutiska bedömningar och behandlingar, förskrivning av hjälpmedel men också med utbildning och handledning av personal.

Dina patienter finns både i ordinärt boende och särskilt boende, de kan vara i alla åldrar och med olika orsak till hemsjukvård.

När du är nyanställd hos oss får du en mentor som stöttar dig i ditt arbete med det du behöver för att komma in i arbetet och en introduktion som nyanställd i vår kommun.

Vi kan också erbjuda bland annat en god lönebild och flexibel arbetsplats inom ramen för verksamheten, friskvårdsbidrag, gratis bad på fritidsanläggning och löneväxling av semesterdagar.

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad fysioterapeut/ sjukgymnast. Du är självständig, brinner för ditt jobb och vill arbeta personcentrerat men är också flexibel och har lätt för att samarbeta med både patienter, närstående och professionella i samverkan. Du har också en god pedagogisk kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort krävs.

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Svenljunga kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Svenljunga. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Svenljunga kommun skickar du in din ansökan senast 2021-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till Kommunrehab

Linköpings kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Linköping.

2020-08-10

Mer info

Fysioterapeut till KommunRehab vård- och omsorgsboende

Falu kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Falun.

2020-10-27

Mer info

Fysioterapeut till Villa Östergård i Partille

Vardaga AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Partille.

2020-11-11

Mer info