Fysioterapeut

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Hälsolänken AB genom att arbeta som fysioterapeut. Om du vill arbeta heltid hos Hälsolänken AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

För detta jobb är Sunne den angivna tjänsteorten. Företaget Hälsolänken AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som fysioterapeut har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Söker du efter en spännande karriär som fysioterapeut? Sök jobbet hos Hälsolänken AB senast söndag den tjugosjätte november 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Hälsolänken är i en expansiv fas. Antalet anslutna kunder har ökat och därmed tjänsteefterfrågan. För att möta denna efterfrågan behöver vi utöka verksamheten med ytterligare resurspersoner.

I mer än 40 år har Hälsolänken arbetat med arbetsmiljö, hälsofrämjande insatser och rehabilitering. Med kompetens och engagemang bistås små som stora verksamheter i att uppnå sina mål inom arbetsmiljö och hälsa. I dagsläget är ca 380 kundföretag i Torsby, Årjäng, Eda och Sunne med tillsammans ca 12 500 kundanställda anslutna till oss.

Vår erfarna arbetsgrupp består av företagsläkare, företagssköterskor/sjuksköterskor, ergonomer, arbetsmiljöingenjör, socionomer, beteendevetare, friskvårdskonsulenter, hälsoterapeuter samt administrativ personal. Vi ställer höga krav på vårt arbetsmiljöarbete både internt som externt och värdesätter arbetsglädje och delaktighet som naturliga element i vardagen. För oss är personlig och professionell utveckling en självklarhet.

Då en av våra fysioterapeuter går i pension våren 2024 söker vi en ersättare.

Hälsolänken söker fysioterapeut med stort intresse för arbetsmiljö, hälsa och de människor du möter. Arbetet sker både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, där empatiskt bemötande är en betydande faktor liksom att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Hos oss kommer du att arbeta med kundansvar, verksamhetsplaneringar, bedömningar, hälso- och arbetsmiljökartläggningar, medicinska kontroller i arbetslivet, utbildningar mm. Arbetet är krävande och kan ibland upplevas som stressigt.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 60-100%

Hälsolänken har verksamhet i Torsby, Sunne, Eda och Årjäng. Du förväntas arbeta på alla orter.

Ibland utförs arbetet ute hos kund, varför körkort är ett krav.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHälsolänken AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561946830
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Hälsolänken AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Sunne. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Hälsolänken AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fysioterapeut i Primärvårdsrehab -tillsvidaretjänst

Praktikertjänst AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Botkyrka.

2023-11-29

Mer info

Fysioterapeut till bemanningsuppdrag i Västervik!

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Västervik.

2023-11-29

Mer info

Fysioterapeut till bemanningsuppdrag i Hultsfred!

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Hultsfred.

2023-11-29

Mer info