Fysioterapeut med erfarenhet

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Hela Kroppen Fysiocenter Sverige AB genom att arbeta som fysioterapeut. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Hela Kroppen Fysiocenter Sverige AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Denna position är tillgänglig i Stockholm. Hela Kroppen Fysiocenter Sverige AB söker för närvarande efter en person att anställa inom fysioterapeut-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av Hela Kroppen Fysiocenter Sverige AB genom att ansöka till jobbet som fysioterapeut senast fredag den tjugoandra december 2023.


Jobbannons

Ett energifyllt gäng i Järfälla behöver dig som har gnista och arbetat minst tre år inom primärvårdsrehab. Kom och bli en del av vårt team! Vi kan erbjuda luftiga, ljusa lokaler med eget gym (dessutom Friskis på våningen under) och ett fint, dynamiskt samarbete mellan fysioterapeuter, naprapater, kiropraktorer, dietister och arbetsterapeuter. Vi har också nära samarbete med vårdcentraler/husläkarmottagningar. För dig som siktar mot specialist har vi ett särskilt stödpaket. Vårt team har roligt ihop och gott renommé med nöjda patienter och medarbetare. Kika gärna på www.helakroppen.se för mer info om oss.

Ansökan skickas via mail till Eric. jansten@helakroppen.se.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHela Kroppen Fysiocenter Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564916764
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Hela Kroppen Fysiocenter Sverige AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Hela Kroppen Fysiocenter Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fysioterapeut med erfarenhet av neurologi

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Stockholm.

2023-12-05

Mer info

Fysioterapeut stroke/akutmedicin Falu lasarett

REGION DALARNA söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Falun.

2023-11-20

Mer info

Fysioterapeut till VE rehabiliteringsmedicin på Orupssjukhuset i Höör

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Malmö.

2023-12-01

Mer info