Fysioterapeut till Försäkringsmedicinsk utredningsenhet

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till Försäkringsmedicinsk Utredningsenhet.

Enheten genomför försäkringsmedicinska utredningar inom Region Stockholm, Region Gotland och Region Uppsala på beställning av Försäkringskassan. Utredningarna ska ge en fördjupad beskrivning av sjukdomens konsekvenser för individens funktionstillstånd och förmåga till aktivitet, och därmed bidra till Försäkringskassans bedömning av individens arbetsförmåga och eventuella behov av samordnande insatser.

Vårt anställningserbjudande

På enheten arbetar administratörer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare och psykologer där teamets arbete baseras på helhetssyn och individen i centrum. 

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut gör du bedömningar av fysisk förmåga utifrån standardiserade bedömningsinstrument.

I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utvecklings- och förbättringsarbete för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut och som har några års erfarenhet från yrket. Har du grundläggande utbildning i försäkringsmedicinska utredningar är det meriterande liksom erfarenhet av aktivitetsförmågebedömningar. Vi ser gärna att du har kunskap inom neurologi och/eller långvarig smärta. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och får gärna ha tidigare erfarenhet av forskning och utvecklingsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang och dina erfarenheter. Vi tror att du är ansvarstagande och strukturerad. Egenskaper som vi värdesätter är samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022.

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. https://www.ds.se/

Om verksamheten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm på Danderyds sjukhus har ett regionövergripande uppdrag. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnDanderyds Sjukhus AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565756169
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Danderyds Sjukhus AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Danderyds Sjukhus AB skickar du in din ansökan senast 2022-10-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till Villa Östergård i Partille, en heltidstjänst till DIG

Vardaga AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Partille.

2022-10-04

Mer info

Fysioterapeut sökes till bemaningspool

Fit2care AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Stockholm.

2022-09-28

Mer info

Fysioterapeut, vikariat, till Vårdcentralen Dalby i Lund

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Lund.

2022-09-23

Mer info