Är du lymfterapeut och vill du vara med och bygga upp en ny specialist ...

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Du kommer i nära samarbete med mottagningens specialistläkare utarbeta arbetssätt och kontaktnät med vårdgrannar för att möta patienternas behov på bästa möjliga sätt. Specialistmottagning för lymfödemutredningar delar lokaler med Centrum för cancerrehabilitering på Sabbatsbergs sjukhus.

Centrum för cancerrehabilitering är en enhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som har i uppdrag att bedriva och utveckla specialiserad cancerrehabilitering i öppenvård för patienter i Stockholms län. Verksamheten har funnits i ca fem år och fortsätter att växa och utvecklas. Systematiskt förbättringsarbete och multiprofessionellt teamarbete präglar verksamheten. Det är en kreativ arbetsplats med god stämning och hög kompetens. 

Om tjänsten:

Lymfödemuppdraget ett deltidsuppdrag som avser utredning och diagnostik av patienter med primära eller sekundära lymfödem. Uppdraget förväntas motsvara ca 50 % av en heltidstjänst. Du kommer att arbeta i nära samarbete med enhetens specialistläkare och även ge konsultativt stöd till andra vårdgivarare. Då uppdraget innefattar patienter med primära lymfödem kan bedömning av barn med lymfödem ingå.

Det finns stora möjligheter att påverka hur tjänsten utformas. Lymfödemuppdraget kan eventuellt kombineras med uppdrag som fysioterapeut eller arbetsterapeut på Centrum för cancerrehabilitering.

Kvalifikationer

Utbildad lymfterapeut med legitimation som arbetsterapeut eller fysioterapeut. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet både i din grundprofession och som lymfterapeut.

Personliga egenskaper:  

Du är engagerad, nyfiken och självständig och har intresse för utveckling. Patientens perspektiv är vägledande för dig. Du har en vilja att prova ny teknik och nya arbetssätt för att på bästa sätt möta patienternas behov. Tillsammans skapar vi i teamet en verksamhet med hög patientsäkerhet och en bra arbetsmiljö.Är du kreativ och har en god portion humor kommer du att trivas i vår grupp. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  

Övrig information:

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. SLSO tillämpar registerkontroll innan anställning.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

REGION STOCKHOLM söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos REGION STOCKHOLM skickar du in din ansökan senast 2021-01-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Är du Fysioterapeut och vill förbättra hälsan för de äldre?

Attendo Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Linköping.

2020-10-06

Mer info

Fysioterapeut till Uppsala omgående till och med juni 2021

Centric Care AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Uppsala.

2020-11-23

Mer info

Är du vår nya fysioterapeut?

Attendo Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Uppsala.

2020-12-10

Mer info