Made for Movement söker rådgivande Fysioterapeut, Stockholm

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Made for Movement Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Made for Movement Group AS med huvudkontor i Skien, Norge. I Sverige är vi ett team på 5 personer som upplever stor efterfrågan på våra produkter och anställer därför nu fler. Läs gärna mer på https://www.madeformovement.com/sv/ Made for Movement är ett ambitiöst hjälpmedelsföretag. Vi kombinerar entreprenörsanda med en ledande position internationellt och ger människor med allvarliga funktionsnedsättningar möjlighet till rörelse och deltagande i vardagen. Fysisk aktivitet ger betydande hälsofördelar och ökar livskvaliteten! Produktutveckling sker i nära samarbete med användare och vårdpersonal. Företaget har dotterbolag i Sverige, Tyskland, Storbritannien och Nederländerna samt distributörer i 15 andra länder.

Är du en engagerad Fysioterapeut som vill skapa möjligheter för personer med fysiska funktionsnedsättningar? Har du förmåga att snabbt ta relationer ifrån ett första hej till en varm och givande dialog? Är du en nyfiken person som värdesätter att hålla dig uppdaterad inom forskning och nyheter? Då kan du vara rätt kandidat för tjänsten som rådgivande fysioterapeut på Made for Movement!

Made for Movement vill att alla ska kunna röra sig oavsett funktion! Nu letar vi efter en skicklig, glad och positiv fysioterapeut som delar vår vision och vill jobba rådgivande inom innovativa, tekniska hjälpmedel för gång och rörelse. Tjänsten är central för att utveckla och följa upp nya "leads", där våra potentiella kunder vägleds proaktivt med fokus på sina behov.

Vi har två engagerade team, ett i Stockholm (Lidingö) och ett i Borås - du är välkommen till det kontor och team som passar dig bäst! Oavsett vilket så är du omgiven av professionellt starka och engagerade kollegor och rapporterar till vår försäljningschef Sverige. Du arbetar heltid och tjänsten avser en tillsvidareanställning. Under "normala tider" ingår resor och övernattningar som en del i tjänsten.

Nyckelansvar och uppgifter:

  • Uppsökande aktiviteter för att identifiera potentiella kunders behov, till exempel vid, institutioner, organisationer och habiliteringsenheter.
  • Identifiera, planera och genomföra aktiviteter där du kan komma i kontakt med potentiella kunder; såsom mässor, konferenser, webbinarier, seminarier och möten.
  • Hålla professionella och produktrelevanta presentationer.
  • Planera och bidra till relevant innehållsproduktion tillsammans med marknadsavdelningen.
  • Arbeta i vårt CRM (kundhanteringsverktyg) och i våra sociala mediekonton.
  • Se till ett nära och gott samarbete med habiliteringsenheterna.
  • Lansera nya produkter i ditt område, i samarbete med produktchef och marknadsavdelning
  • Delta tillsammans med Made for Movements produktspecialister i att testa våra produkter för användare i regionen.
  • Ge råd och vägledning till Fysioterapeuter i utprovningsprocessen.

Vi erbjuder varierande och utmanande arbetsuppgifter och möjligheter för professionell och personlig utveckling, inklusive deltagande i konferenser och seminarier.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser gärna att du är Fysioterapeut, men även en annan lämplig utbildningsbakgrund relaterad till hälsa och sjukvård kan vara intressant om vi är helt rätt för varandra i övrigt. Du är kunnig inom ditt fält och värdesätter att hålla dig uppdaterad kring forskning och nyheter. Har du erfarenhet av hjälpmedelsbranschen är det en fördel, likaså om du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning. B-Körkort är ett krav.

Dina personliga kompetenser blir avgörande för att bli framgångsrik i rollen. Vi ser att du har en god kommersiell förståelse och utpräglad egen drivkraft för att nå resultat. Du har en bra förmåga att utveckla relationer eftersom du är pålitlig, öppen och tar ansvar; Förhoppningsvis har du också ett uppbyggt nätverk som du skulle kunna utveckla och vidga i rollen hos oss. Andra ser dig som innovativ och positiv, en person som ser möjligheter. Vidare är du en duktig kommunikatör som på ett pedagogiskt, tryggt och engagerande sätt kan förmedla information en-till-en, inför grupper eller i skriftlig form.

Kontakt

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Jefferson Wells (före detta Experis). För information om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Ellen Engström, ellen.engstrom@jeffersonwells.se

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Experis AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Experis AB skickar du in din ansökan senast 2021-01-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Made for Movement söker rådgivande Fysioterapeut

Experis AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Stockholm.

2020-12-17

Mer info

Made for Movement söker produktspecialist

Experis AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Stockholm.

2020-12-17

Mer info

Fysioterapeut, primärvårdsrehabiliteringen Hagfors

REGION VÄRMLAND söker två personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Hagfors.

2020-10-06

Mer info