Leg. fysioterapeut, timvikariat

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22 800 invånare varav 2 000 har kommunen som arbetsgivare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och präglas av livskraft.

Rehabteamet i Sala kommun är en del av Vård och Omsorg och består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistent/samordnare. Rehabteamet arbetar mot kommunens särskilda boenden, korttidsboende, hemsjukvård och hemtjänst samt mot och för personer som har kommunala insatser enligt LSS. Rehabteamet arbetar med hela kommunen som arbetsplats men utgår från kontorslokaler som ligger centralt i Sala, och har nära till kollektiva transporter såsom tåg och buss till/från Västerås, Uppsala, Enköping och Avesta. Vi söker nu två vikarierande fysioterapeuter.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut i Sala kommun arbetar du dagtid, vardagar. Du erbjuds en positiv arbetsmiljö med engagerade, kunniga och erfarna kollegor. I arbetsuppgifterna ingår professionsspecifika undersökningar, bedömningar och åtgärder hos och med patienter i ordinärt boende och särskilt boende. Du kommer in som resurs i teamet vid behov, till exempel vid sjukfrånvaro och semester. Förutom ett nära samarbete med arbetsterapeuter och rehabassistent samverkar du även i team med bland andra sjuksköterskor, biståndshandläggare, omvårdnadspersonal och anhöriga, utifrån patientens individuella förutsättningar, behov och önskemål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut alternativt sjukgymnast. Du har erfarenhet inom yrket. Tidigare erfarenhet inom kommunal rehabilitering inom ordinärt eller särskilt boende är önskvärt, likaså om du har fördjupad kunskap inom geriatrik, demenssjukdomar, ortopedi eller neurologi. Det är också önskvärt att du sedan tidigare har förskrivningsrätt för hjälpmedel i Västmanland.

Arbetet är självständigt och omväxlande vilket ställer stora krav på såväl professionsspecifik kunskap som ansvarstagande och flexibilitet. Du är strukturerad och har god förmåga att prioritera då arbetsuppgifterna är omväxlande och av olika karaktär. Vidare har du en god samarbetsförmåga och har ett lugnt och hjälpsamt bemötande även i stressiga situationer. 

Då resor förkommer i tjänsten är B-körkort och vana att köra bil ett krav. Arbetet kräver datorvana och om du har erfarenhet av dokumentationssystemet ProCapita ses det som meriterande. Arbetet kräver också att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Timanställning heltid/deltid utifrån verksamhetens behov

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Individuell lönesättning

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2021.

Ansökan sker via www.sala.se/ledigajobb. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Upplysningar

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Enhetschef Therese Pettersson, tfn. 0224-74 93 47, therese.pettersson@sala.se

Fackliga kontaktpersoner:

Wiveca Englund, Fysioterapeuterna, tfn 0224-74 93 59, wiveca.englund@sala.se  

Välkommen med din ansökan!

Sala kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning och ålder.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Sala kommun söker två personer till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Sala. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Sala kommun skickar du in din ansökan senast 2021-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Leg. fysioterapeut/leg. sjukgymnast, Vingåkers kommun (föräldravikariat)

Vingåkers kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Vingåker.

2020-10-27

Mer info

Fysioterapeut, primärvårdshabiliteringen södra

REGION VÄRMLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Karlstad.

2020-10-16

Mer info

Agila söker fysioterapeut, specialist inom smärta

Agila Service AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i ospecificerad arbetsort.

2020-10-12

Mer info