Fysioterapeut till Vårdcentralen Knislinge

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? REGION SKÅNE är på jakt efter en skicklig fysioterapeut och du kan vara rätt person för jobbet. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos REGION SKÅNE under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

För detta jobb är Östra Göinge den angivna tjänsteorten. REGION SKÅNE söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som fysioterapeut. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Söker du efter en spännande karriär som fysioterapeut? Sök jobbet hos REGION SKÅNE senast söndag den sjuttonde december 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker nu en ny kollega till vårt härliga team!

På Vårdcentralen Knislinge välkomnas du av cirka 45 medarbetare med en god teamanda, prestigelöshet och humor som för oss är en naturlig del av vardagen. Vår högsta prioritet är att erbjuda våra nästan 9 000 listade patienter en bred, högkvalitativ och professionell vård genom trygghet och hög tillgänglighet. Hos oss får du som medarbetare chansen att arbeta i ett team med gott samarbete, där vi har ett öppet och tillåtande klimat samt förståelse för individuella behov och erfarenheter. Vi arbetar tvärprofessionellt med strävan att nå högsta möjliga tillgänglighet för våra patienters bästa.

Vårdcentralen Knislinge är en av två vårdcentraler i Östra Göinge kommun och under 2022 blev vårdcentralen utsedd till den nästbästa vårdcentralen i Skåne. På vårdcentralen arbetar fysioterapeuten i nära samarbete med våra åtta specialister i allmänmedicin och tre ST-läkare. Vi har också ett varierande antal AT/BT-läkare i en välorganiserad läkarmottagning med stöd av undersköterskor och sekreterare. Vårdcentralen har även erfarna distrikts- och sjuksköterskor med egna specialistmottagningar, och vi har ett psykosocialt team samt en arbetsterapeut och en dietist. Här finns också en fullt fungerande barnavårdscentral i nya fina lokaler.

ARBETSUPPGIFTER

På Vårdcentralen Knislinge kommer du att ingå i ett team med ytterligare fysioterapeutkollegor. Med din kompetens bidrar och strävar du efter att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av mottagningsverksamhet där du utför undersökning, bedömning, behandling och uppföljning av vanligt förekommande sjukdomstillstånd inom primärvården. Till oss kommer patienter i alla åldrar och med olika diagnoser, men vanligast är besvär med rörelse- och stödjeorganen. Du får möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Du blir en viktig medarbetare i det tvärprofessionella arbetet på vårdcentralen.

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar dig som är legitimerad fysioterapeut med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Det är även ett krav med språkkunskap i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vidare är det meriterande med primärvårdserfarenhet och erfarenhet av patienter med långvarig smärta, arbete med basal kroppskännedom, mindfulness och/eller mediyoga. Det är en fördel om du har utbildning i akupunktur eller axelina.

Vi uppskattar om du är öppen, positiv och engagerad som person samt har lätt för att samarbeta såväl självständigt som i team. Det kommer att finnas stora möjligheter att utforma ditt arbete tillsammans med kollegorna. Vi vill också att du delar samma mål och visioner som oss, vilket innebär att ge en god och nära samt kvalitativ vård till våra patienter. Vi strävar efter att alla ska få ett så varierande och stimulerande arbete som möjligt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering och arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION SKÅNE
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000255
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION SKÅNE söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Östra Göinge. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2023-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till Vårdcentralen Knislinge

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Hässleholm.

2023-11-17

Mer info

Fysioterapeut till Vårdcentralen Knislinge

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Kristianstad.

2023-11-17

Mer info

Leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast sökes till Vårdcentralen i Åsa

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Kungsbacka.

2023-11-21

Mer info