Vi söker en Rehabiliteringskoordinator till Zätagränds HC

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård? Nu har du chansen att börja jobba som fysioterapeut hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN. REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Östersund. REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN behöver fler anställda som stödjer arbetet inom fysioterapeut. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Söker du efter en spännande karriär som fysioterapeut? Sök jobbet hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN senast fredag den första december 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Zätagränd hälsocentral ligger centralt placerad i Östersund och är en mycket väl fungerande hälsocentral med trivsel på hög nivå och god arbetsmiljö! Enheten kännetecknas av gott samarbete mellan alla yrkeskategorier. Hälsocentralen är bemannad med både specialister och utbildningsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Här finns också arbetsterapeut, sjukgymnaster och psykosocial enhet. Vi har en välbesökt familjecentral med barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänst samt öppen förskola.

Vi är ca 57 medarbetare och två enhetschefer som tillsammans tar hand om ca 12 500 listade patienter.

ARBETSUPPGIFTER

Som rehabiliteringskoordinator är målsättningen att stödja patienter i sjukskrivnings- och rehabiliteringsprocessen. Funktionen är ett stöd både gentemot patienten men också mot vårdenheten. Uppdraget innebär att stödja patienten, samordna arbetet internt och verka för samverkan med arbetsgivare och andra aktörer för att underlätta för patienten att stanna kvar eller återgå i arbete. Att samordna en effektiv och kvalitetssäker sjukskrivningsprocess för patienterna.

Det ingår också att göra kartläggningar med patienterna vilka insatser som behövs. Som rehabiliteringskoordinator ansvarar du för att hålla i multimodala teamet på hälsocentralen (i det teamet ingår läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom/psykolog) där du är sammankallande och håller i mötet. Du har utbildningsinsatser i personalgruppen vid behov samt levererar sjukskrivningsstatistik via rehabstöd. Som rehabkoordinator deltar man också i regelbundna nätverksträffar med andra koordinatorer. Arbetet innebär hög grad av självständighet.

Tjänsten som rehabiliteringskoordinator är 80%. Önskas heltid ses möjligheten över att arbeta 20% i den yrkesprofession du har en grundutbildning i.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är självständig och trygg i din arbetsroll, gillar att vara spindeln i nätet och bra på att skapa förtroendeingivande relationer. Du har bra och tydlig kommunikativ förmåga.

Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och väljer att se möjligheter.

Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga personcentrerad vård, förmåga att synliggöra individens resurser och motivera till arbetsåtergång/vara kvar i arbete eller sysselsättning. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi ser gärna att du är fysioterapeut, arbetsterapeut eller sjuksköterska /distriktssköterska el motsvarande utb.nivå. Har du arbetet hälsofrämjande, arbetslivsinriktad rehabilitering är det en fördel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000214
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Östersund. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN skickar du in din ansökan senast 2023-12-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Nu söker vi nya kollegor till paramedicin - vill du bli en av oss?

Capio Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Stockholm.

2023-10-04

Mer info

Fysioterapeut till Fysioterapimottagningen, Sjukhuset Arvika

REGION VÄRMLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Arvika.

2023-11-09

Mer info

Familjeläkarna söker Fysioterapeut/Sjukgymnast till Danviksgeriatriken

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB söker två personer till tjänsten som fysioterapeut i Nacka.

2023-11-17

Mer info