Fysioterapeut till Öppenvård 1, Vuxenpsykiatriska kliniken i Östersund

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Söker du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård-sektorn? Ett spännande jobb som fysioterapeut hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN väntar på dig - varför inte söka idag? Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Östersund då det är tjänsteorten. Företaget REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som fysioterapeut har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Här är chansen att bli en del av REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN och jobba som fysioterapeut! Ansök senast torsdag den tjugoåttonde december 2023.


Jobbannons

Vi välkomnar nu fysioterapeut till område psykiatri vid Östersunds sjukhus till öppenvård 1.

Område Psykiatri står inför en spännande förändringstid. Vi arbetar med personcentrerad vård där vi ser att fysioterapeuter gör en stor insats. Därför söker vi nu dig som är intresserad av att arbeta med människor, är driftig, engagerad och flexibel. Vill du vara med och bygga framtidens psykiatri, sök!

Område Psykiatri rymmer både öppen- och heldygnsvård. Sammanlagt har området ca 270 medarbetare som bistår patienter i behov av specialistpsykiatri i Jämtlands län.

Öppenvård 1 arbetar i huvudsak med psykos, neuropsykiatri, ätstörning och beroendevård.

Öppenvård 2 arbetar i huvudsak med affektivt spektrum, ångest och OCD, äldrepsykiatri och personlighetssyndrom.

Du kommer huvudsakligen att arbeta mot öppenvård 1 och enheten för Psykisk funktionsnedsättning (PSFN), men arbete mot heldygnsvård kan också ingå. Arbetet sker i multiprofessionella team. Du har också ett nära samarbete med övriga fysioterapeuter och vi erbjuder klinikövergripande grupper. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete samt engagerade och trevliga arbetskamrater.

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi dig som är fysioterapeut som vill arbeta med fokus på bedömning och behandling både individuellt och i grupp. Som fysioterapeut hos oss på Öppenvård 1 kommer du att ingå i vårt tvärprofessionella team, där samarbete och engagemang för den aktuella patientkategorin står i fokus. Uppdraget mot PSFN kommer att handla om bedömningar och behandlingar nyinsjuknande psykospatienter, men även för övriga patienter med svåra och varaktiga psykiska funktionsnedsättningar och samsjuklighet. Arbetsuppgifter kan bestå av åtgärder för att stärka och bibehålla psykisk och somatisk hälsa, och arbeta med hälsofrämjande insatser. Det kan tex handla om kroppskännedom, motivation, främja fysisk aktivitet allmänna livsstilsfrågor, samt återhämtning.

Vi erbjuder dig ett utmanande och roligt arbete där möjlighet till utbildning finns.

Fysioterapeuterna kommer också att erbjudas extern handledning.

Hos oss får du även fina möjligheter till friskvård i form av friskvårdstimme eller friskvårdspeng som kan nyttjas i våra träningslokaler där du kan träna enskilt eller gå på olika gruppträningspass. Regionen har även en personalförening som erbjuder ett stort utbud av olika aktiviteter.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet inom psykiatri. Vidareutbildning inom Basal Kroppskännedom ser vi som meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Vi hanterar ansökningarna löpande under ansökningstidens gång, och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens slut.

Det finns möjlighet att söka boende via Region Jämtland Härjedalen med närhet till kliniken.

Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000214
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Östersund. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN skickar du in din ansökan senast 2023-12-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Haninge Rehab

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Haninge.

2023-11-30

Mer info

Fysioterapeut till Rättspsykiatriska regionkliniken

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Växjö.

2023-11-14

Mer info

Leg Sjukgymnast/fysioterapeut till smärtklinik vid Globen

Aureum Life investments AB söker tre personer till tjänsten som fysioterapeut i ospecificerad arbetsort.

2023-11-29

Mer info