Fysioterapeut/Sjukgymnast till enhetn för leg. personal, område Frösön

Publiceringsdatum: 2022-06-23

Start enligt överenskommelse 100%, arbetstid dagtid, måndag-fredag 8 - 17.

Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor/sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Då två av våra duktiga fysioterapeuter kommer prova annat jobb - behöver vi förstärka teamet med två personer.

Hos oss får du möjlighet att arbeta inom olika verksamheter så som Säbo samt hemsjukvård inom området Frösön. Du kommer att kunna kombinera ett roligt, givande och varierande yrke tillsammans med kunnig personal. Personalgrupperna är väl sammansvetsade med målsättningen att göra det bästa för varandra och våra medborga

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära i team med andra fysioterapeuter/arbetsterapeuter/sjuksköterskor med funktionsbedömning och målsättning, träning/behandling och hjälpmedelsutprovning. Du kommer ha en viktig roll i samordning med andra aktörer inför hemgång från sjukhus/nyinflyttning till Säbo. Du medverkar aktivt i vårdplanering och samordnad individuell planering. Du har också en viktig roll i utbildning/information och handledning av personal och anhöriga.

I ditt arbete så har Du ett stort egenansvar med möjlighet att själv planera din dag baserat på den prioritering som krävs. Du har en positiv grundsyn och ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande. Teamarbetet är viktigt och du förväntas aktivt delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.

I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att medborgarna ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjlig

Kvalifikationer

För att söka tjänsten ska du vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Tidigare erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Körkort B erfordras.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och berätta mer om vår arbetsplats och vad vi kan erbjuda. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat vilket kan innebära tillsättning innan sista ansökningsdag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnÖstersunds kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002528
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Östersunds kommun söker två personer till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Östersund. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Östersunds kommun skickar du in din ansökan senast 2022-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast till enhetn för leg. personal, område Lit

Östersunds kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Östersund.

2022-06-10

Mer info

Leg. Fysioterapeut till särskilt boende för äldre

Sala kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Sala.

2022-06-22

Mer info

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast till nystartat hemgångsteam

Eslövs kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Eslöv.

2022-06-27

Mer info