Vikarierande leg Fysioterapeut/sjukgymnast till HS-organisation 3

Publiceringsdatum: 2020-11-20

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA

Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Hälso- och sjukvårdsorganisation 3 är ett områdesbaserat team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, samt fysioterapeuter/sjukgymnaster. Ansvarsområdet omfattar fyra särskilda boenden med permanenta platser och korttidsplatser.

I HS-organisation 3 ingår Kalkstensgatan 5, Sandbyhovsgatan 4, Värmlandsgatan 16, alla med permanenta platser samt Gamla Övägen 27 med enbart korttidsplatser.

Vi söker nu en vikarierande fysioterapeut/sjukgymnast till området och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete inom kommunal verksamhet med bland annat bra arbetstider, möjlighet till individuell kompetensutveckling samt friskvårdspeng.

Du kommer att jobba inom äldreomsorg där du tillsammans med övriga medarbetare tar ansvar för att brukare får livskvalitet och en god och säker vård samt deltar i enhetens arbete med utveckling av kvalitet och patientsäkerhet.

ARBETSBESKRIVNING

Du blir en del av ett team som består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Teamets uppgift är att tillsammans med ansvarig chef planera, leda, utföra och utveckla den kommunala hälso- och sjukvården. Vi arbetar utifrån Norrköpings kommuns värdegrund att de äldre ska vara delaktiga i sin egen vård samt att tillgodose deras behov i möjligaste mån.

Arbetet består av att erbjuda funktionsbedömning, behandling och träning för brukare som bor i äldreboende/korttidsboende. Förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetet. Du handleder och utbildar omvårdnadspersonal och du deltar aktivt i teamarbete, konferenser med mera kring olika brukare samt arbetar med olika kvalitetsregister. Dokumentation sker i Treserva.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Vi ser helst att du har erfarenhet av yrket. Erfarenhet av arbete med multisjuka äldre är en merit.

Arbetet ställer krav på flexibilitet, god kommunikationsförmåga och en pedagogisk insikt så att du når ut med ditt budskap. Du är lyhörd och har förmåga att se helheter. 

Du ser styrkan i teamarbete, delar med dig av dina kunskaper, arbetar bra med andra men även självständigt. Du har en god prioriteringsförmåga, kan hantera stress och är trygg i rollen som sjukgymnast/fysioterapeut. 

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är ett vikariat på heltid under tiden mars till augusti 2021. Tillträde den 1 mars eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du hälso- och sjukvårdschef Lidija Vuletic på telefon 011-15 78 69.

Din ansökan vill vi ha senast den 14 december, men ansök gärna redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Norrköpings kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Norrköpings kommun skickar du in din ansökan senast 2020-12-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast till Active Rehab Landvetter

Active Landvetter AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Göteborg.

2020-10-07

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast till enheten för Leg. Personal Torvalla/Brunflo

Östersunds kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Östersund.

2020-10-23

Mer info

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast till Vårdcentralen Centrum Laholm

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Laholm.

2020-10-21

Mer info