Familjeläkarna söker Fysioterapeut/Sjukgymnast till Danviksgeriatriken

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hälso- och sjukvård? Letar du efter en chans att arbeta som fysioterapeut på Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB? Nu är det möjligt. Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Nacka är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom fysioterapeut-branschen. Ta en titt på deras två lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Låt Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som fysioterapeut! Ansök seast söndag den sjuttonde december 2023.


Jobbannons

Danviksgeriatriken Familjeläkarna

Välkommen att söka tjänsten som Fysioterapeut/Sjukgymnast på Danviksgeriatriken. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team.

Danvikshem ligger vackert beläget vid Danvikstull i Nacka, ett stenkast från Södermalm. Nära naturen och nära till stan, en plats där alla möts av omtanke och värme. Här öppnar vi nu Danviksgeriatriken Familjeläkarna.

Sedan Familjeläkarna startade år 2008 har vi haft visionen att ge våra patienter samma vård som vi skulle ge vår egen familj. Familjeläkarna har idag bland annat ett flertal husläkarmottagningar i Stockholm och Uppsala, flera ASIH-team, en stor SÄBO-läkarverksamhet samt hospice Maria Regina som ligger i Nacka Storängen. Vi har cirka 800 anställda som med sitt engagemang och kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp.

Familjeläkarna arbetar för mångfald och jämställdhet och är en hälsofrämjande arbetsgivare som arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten. Familjeläkarna är kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO.

Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum? Då är du välkommen att söka tjänsten som fysioterapeut på Danviksgeriatriken Familjeläkarna.

Verksamheten är alltid i fokus när vi kommunicerar, där kunskap, lärande, arbetsglädje, effektivitet och innovativ utveckling ska spegla innehållet i kommunikationen. Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats med möjlighet till utveckling, utbildning och en konkurrenskraftig lön utifrån din kompetens. Om det finns intresse kommer vi erbjuda möjlighet att gå specialistutbildning under arbetstid.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu fysioterapeuter som vill arbeta med akutgeriatrisk vård på Danviksgeriatriken i ett multiprofessionellt team bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator.

Arbetet består i kliniskt arbete på geriatrisk avdelning; bedömning, träning, hjälpmedelsutprovning/förskrivning och överrapportering till nästa steg i vårdkedjan. Samarbetet med övriga professioner på kliniken är en hörnsten i vår verksamhet

Paramedicinska enhetens uppdrag kommer att vara att ansvara för en god och säker vård och geriatrisk rehabilitering.

Arbete måndag - fredag på dygnetruntöppna geriatriska avdelningar.

Kvalifikationer

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast med erfarenhet av teamarbete och kliniskt arbete inom geriatrik är meriterande. Ett genuint intresse för geriatrik är en förutsättning. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

Som person har du förmågan att se helhet, vill arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga, och framförallt vill du vara med att utveckla den geriatriska vården samt omställningsarbetet till en mer nära vård med patientens behov i fokus. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra specialiteter och sektioner.

Samarbetet mellan fysioterapeut och arbetsterapeut är tätt och bedömningar, inskrivningar och träning utförs gemensamt där det behövs. Arbetet kräver god interaktions- och kommunikationsförmåga med kollegor, andra professioner samt med patienter och närstående. Då vårdtiderna är korta krävs god förmåga att prioritera, göra snabba bedömningar och insatser och ta beslut.

Arbetet bedrivs i vackra lokaler med en av huvudstadens vackraste vyer.

Vi välkomnar förbättringsförslag och vill alltid utveckla verksamheten framåt.

Låter det intressant, tveka inte hör av dig för vidare information!

Varmt välkommen med din ansökan till oss, urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFamiljeläkarna i Saltsjöbaden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567401756
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB söker två personer till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Viktoriakliniken söker Fysioterapeut/sjukgymnast

Praktikertjänst AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Halmstad.

2023-11-24

Mer info

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till område kirurgi, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Danderyd.

2023-11-24

Mer info

Vi söker leg. fysioterapeuter mfl. till vår vårdförmedling

SOS International AB söker två personer till tjänsten som fysioterapeut i Göteborg.

2023-11-24

Mer info