Specialist fysioterapeut/Sjukgymnast till Nacka RehabCentrum

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp med kompetenta kollegor? Vi söker nu en specialist Fysioterapeut/Sjukgymnast inom Neurologi till vårt team på Nacka RehabCentrum!  

På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam och kiropraktor bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, reumatologi, hjärt- och lungsjukdomar, smärta, mental hälsa, onkologi och lymfterapi samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister på samma mottagning. Vi har en egen FoUUI grupp.

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 60 personer.

Arbetsuppgifter:  

Som specialist Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss på Nacka RehabCentrum innebär ditt arbete poliklinisk verksamhet på mottagning och består av bedömning samt behandling och kan förekomma såväl enskilt som i grupp. Visst arbete sker även i team varför vi söker dig som trivs med det och har en god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av studenter. Samverkan sker med akutsjukhusen samt deltagande förekommande nätverk.

Anställningsform:  

Tillsvidare, heltid om 100 % med tillträde fr o m 2021-05-01.

Kvalifikationer:  

  • Handledarutbildning 7,5 hp.
  • Specialist enligt Fysioterapeuterna inom Neurologi.
  • B-körkort krävs.
  • Svenskakunskaper motsvarande minst nivå C1.

Personliga egenskaper:  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs.

Övrig information  

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och utför registerkontroll före beslut om anställning. 

Information om tjänsten lämnas av: 

Enhetschef Åsa Lindkvist 

Tel: 072-237 10 46 

Fackliga företrädare: 

Fysioterapeuterna Aina Blom 

tel:070-763 01 29 

Sista ansökningsdatum: 2021-02-12 

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

REGION STOCKHOLM söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos REGION STOCKHOLM skickar du in din ansökan senast 2021-02-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Specialist fysioterapeut/Sjukgymnast till Nacka RehabCentrum

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Nacka.

2020-09-07

Mer info

Sjukgymnast/ fysioterapeut till Nacka RehabCentrum

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Nacka.

2020-08-04

Mer info

Fysioterapeut/sjukgymnast till Danvik Rehab

Praktikertjänst AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Nacka.

2021-01-15

Mer info