Fysioterapeut/Sjukgymnast

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Skene rehabmottagning är mycket välfungerande mottagning där du kommer att bli en del av ett kompetent team om åtta fysioterapeuter och två arbetsterapeuter.

Tillsammans arbetar vi för att våra patienter ska få ett mer aktivt och rörligt liv. Det finns goda buss- och tågförbindelser från Göteborg och Borås till Skene rehabmottagning.

Verksamheten drivs i Vårdval rehab och vårt arbete sker i Närhälsans anda av omtänksamhet, pålitlighet och nytänkande. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att alla bidrar till trivseln på arbetsplatsen. Vi ger dig ett stimulerande arbete med kompetenta och roliga kollegor. Vi ger dig ett engagerat och modernt ledarskap samt mycket bra utvecklingsmöjligheter utefter din individuella kompetensutvecklingsplan. Kontinuitetsersättning utgår med 2000 kr per månad och utfaller var sjätte månad, har du frågor eller vill veta mer kontakta rekryterade chef för annonsen. 

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Som fysioterapeut på Närhälsan rehabmottagning arbetar du med en stor variation av patienter i alla åldrar, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Arbetet består av både patientbesök på mottagning, hembesök och digitala vårdmöten. Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig. Dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömning, behandling och träning samt hjälpmedelsutprovning. Behandlingar sker såväl individuellt som i grupp.

Du arbetar självständigt, men även i team med övriga på enheten. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabilitering. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag, med flextid. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobbahos-oss/rehab/?vgrform=1

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och på andra instanser. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans rehabmottagningar i Svenljunga och Tranemo. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvård och att arbeta i SAMSA så är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. 

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Då du i arbetet möter många olika människor är det viktigt att du är tillmötesgående och anpassar din kommunikation efter situationen. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer.  

Intervjuer på mottagningen kommer att hållas vecka 41.

Välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker två personer till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Mark. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2022-10-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vårdcentralen Mälarlunden söker Fysioterapeut/sjukgymnast

Prima Vård Lidköping Sverige AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Strängnäs.

2022-09-16

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast till LSS och Socialpsykiatrin i Kävlinge kommun

Kävlinge kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Kävlinge.

2022-09-26

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast till geriatriken på Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Danderyd.

2022-09-26

Mer info