Fysioterapeut / Sjukgymnast Primärvårdsrehab, Vårdcentral Malung

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

ARBETSBESKRIVNING

Välkommen till vårt goa gäng här i Malung!

En av våra sjukgymnaster är föräldraledig och därför söker vi nu en vikarie. Vikariatet avser heltid men möjlighet till deltid finns efter överenskommelse. Vikariatet avser pågå tom 2021-05-31 med chans till förlängning.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss får du ett roligt och utmanande arbete. Vi ser det som viktigt att stimulera patienter till en hälsosammare livsstil och till att ta eget ansvar för sin rehabilitering, för att förebygga funktionsnedsättningar samt förkorta perioder av hjälpbehov och sjukskrivning.

Vi är en välfungerande glesbygdsvårdcentral med cirka 6700 listade patienter och vi har en stabil personalbemanning. Primärvårdsrehab är en del av vårdcentralen och är bemannad av fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, rehabkoordinator och samtalsterapeut. Vårdcentralen i övrigt består av distriktsläkarmottagning, sjukvårdsrådgivning, distriktssköterskemottagning,

specialistsjuksköterskemottagningar (diabetes, blodtryck, astma/KOL, risk/missbruk, psykisk hälsa) samt mödra- och barnhälsovård. På vårdcentralen finns röntgen där delegerad personal kan utföra röntgenundersökning.

Då vi har 75 km till närmaste sjukhus, är arbetet mycket varierat, med allt från bedömning/rehabilitering av lättare skador, kort- och långvariga smärtor till korsbands- och neurorehabilitering. Vi har ett gott samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och nyttjar varandras olika kunskaper i det dagliga arbetet. Alla behöver vara flexibla och hjälpa varandra.

Du erbjuds inskolning, utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter och/eller utifrån de behov vi ser på mottagningen.

Arbetsuppgifter

. Individuell undersökning, bedömning, behandling och uppföljning av patienter

. Leda gruppträning

. Hålla föreläsningar inom ex fysisk aktivitet, smärta och artros

. Telefonrådgivning

. Samarbete/teamarbete med övriga vårdgivare internt och externt

KVALIFIKATIONER

Du ska vara Leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast. God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt i svenska.

Som person är du noggrann och har god initiativ- och planeringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och samarbetsförmåga, där ett gott bemötande med patienter och medarbetare ingår.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

REGION DALARNA söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Malung-Sälen. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos REGION DALARNA skickar du in din ansökan senast 2020-12-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut/ sjukgymnast, Vårdcentral Sälen

REGION DALARNA söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Malung-Sälen.

2020-07-14

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Laxå vårdcentral

REGION ÖREBRO LÄN söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Laxå.

2020-10-01

Mer info

Fysioterapeut/sjukgymnast till Achima Care Älmhult vårdcentral

Achima Care AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Älmhult.

2020-09-28

Mer info