Fysioterapeut till Trygghetsteamet

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Om Leanlink

Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, vård, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för.

Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se

Om arbetsplatsen

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är fritt, självständigt och varierande.

Vi söker nu en fysioterapeut för en visstidsanställning till och med 2021-08-31 på 100% till Trygghetsteamet. Eventuell möjlighet till förlängning året ut. 

Biståndsbeslutet ”förstärkta insatser i hemmet” utförs av Trygghetsteamet i Leanlink. Det är en insats som syftar till att den enskilde ska ges förutsättningar att bo kvar i sin bostad på ett tryggt sätt. Insatsen sker genom samordnad vård, omsorg och rehabilitering. I Trygghetsteamet arbetar undersköterskor, fysioterapeuter (sjukgymnaster), arbetsterapeuter samt kurator i team. För att vara berättigad till insatsen ska den enskilde vara i behov av flera professioner i teamet.

Vi utgår från lokaler i Mjärdevi där verksamhetschef finns att tillgå.

Arbetstiden är förlagd till vardagar, måndag till fredag.

Arbetsbeskrivning

Teamet samarbetar med hemsjukvård, kommunrehab, regionen, samtliga hemtjänstutförare i kommunen, rehabpersonal hos privata utförare, socialkontor och andra myndigheter när behov uppstår.

I verksamheten är det viktigt att alla proffessioner samverkar i team för att nå en helhetsyn av den enskilda individens behov av rehabilitering och omsorg. För att kunna göra en bedömning består det vardagliga arbetet av en stor andel möten med de äldre, deras anhöriga , kollegor och övrig omvårdnadspersonal. I fysioterapeutens uppdrad ingår arbetsuppgifter som bedömning, träning och rehabilitering i hemmet. I arbetsuppgifterna kan även handledning av omvårdnadspersonal i vardagsrehabilitering ingå. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du har goda kunskaper i det svenska språket då detta är ett viktigt arbetsverktyg vid kundkontakt och vid patientsäker dokumentation. Du känner dig trygg framför en dator och ser inte några svårigheter med att lära dig nya digitala system. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vår målgrupp och/eller erfarenhet av arbete som fysioterapeut. Det praktiska arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är ansvarstagande och drivande i ditt arbete. Du har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt.

I uppdraget kan omständigheter snabbt skiftas, du bör därför se detta som en utmaning och se möjligheter i förändringar. Som person är du lyhörd och uppmärksam på kundens behov och lyssnar till kollegors idéer och kunskaper. Du har vilja och intresse för den enskilda individen och anstränger dig för att hitta en fungerande lösning. Du känner dig trygg i din roll, är tillmötesgående och ser varje möte som en möjlighet att skapa goda och professionella relationer.

Vi använder bil i tjänsten och det är därför ett krav att du har B-körkort för manuell växellåda.

Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och söker dig som vill göra detta tillsammans med oss - välkommen med din ansökan till ett stimulerande och utvecklande jobb!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2021-08-31

Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 6237

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Linköpings kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Linköpings kommun skickar du in din ansökan senast 2021-02-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till Villa Östergård i Partille

Vardaga AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Partille.

2020-11-11

Mer info

Fysioterapeut till Villa Östergård i Partille

Vardaga AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Partille.

2020-11-13

Mer info

Fysioterapeut till Ljungkullen/Villa Östergård

Vardaga AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Partille.

2020-08-11

Mer info