Fysioterapeut/Sjukgymnast, kombitjänst

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som fysioterapeut hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN. Detta är ett jobb på heltid där VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN letar efter någon under tills vidare.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Lidköping då det är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom fysioterapeut-branschen, har VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sök jobbet som fysioterapeut hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast onsdag den tjugonionde november 2023.


Jobbannons

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Lidköping rehabmottagning är centralt beläget i Lidköping.

Mottagningen ligger i nära anslutning till Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral som vi har ett nära samarbete med. På mottagningen arbetar 20 medarbetare. För oss är det viktig att du är flexibel och kan arbeta i nära samarbete med arbetsterapeut, samt är bekväm med IT/datorer då vi arbetar mycket i olika datasystem.

Närhälsan Grästorp rehabmottagning, här arbetar ett mindre team på fem personer bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabassistent. Vi har nära samarbete med rehabmottagningen i de närliggande orterna, Nossebro och Vara, både vad gäller arbete, kompetensutveckling och yrkesträffar. Vi arbetar också tätt med Grästorp vårdcentral och kommunens rehabenhet.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom kurser, internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan:

https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men även hembesök och digitala besök förekommer. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp.

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och på andra instanser. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. Möjlighet till hemarbete finns vid överenskommelse. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet från öppenvård är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. 

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Då du i arbetet möter många olika människor är det viktigt att du är tillmötesgående och anpassar din kommunikation efter situationen.

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten är en delad tjänst, där huvudanställningen är i Lidköping men arbetet sker 50% på Lidköpings rehabmottagning och 50% på Grästorps rehabmottagning. 

Resor i tjänsten förekommer. B-körkort är ett krav. 

Intervjuer på mottagning planeras att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Lidköping. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2023-11-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fysioterapeut/sjukgymnast, Geriatriskt centrum, Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Umeå.

2023-11-28

Mer info

Fysioterapeut till bemanningsuppdrag i Högsby!

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Högsby.

2023-11-29

Mer info

Fysioterapeut till bemanningsuppdrag i Oskarshamn!

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Oskarshamn.

2023-11-29

Mer info