Fysioterapeut

Publiceringsdatum: 2022-09-22

Rehabenhetens uppdrag är att utifrån ett personcentrerat arbetssätt arbeta och utveckla samverkan för en trygg och säker vård och rehabilitering för personer inom kommunal hälso- och sjukvård. Vi har spännande utmaningar framför oss i utvecklingen av en god och nära vård. Vi samverkar med andra vårdgivare lokalt, med andra kommuner via GR och Västkom kring vårdens medarbetare och kompetensförsörjning, digitalisering och utveckling av personcentrerat arbetssätt.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer arbeta i team med arbetsterapeut samt övrig personal. Under din dag möter du patienter och anhöriga i hemmet och på särskilt boende både inom äldreomsorgen och funktionsstöd. Du ansvarar för bedömning, behandling och uppföljning samt hjälpmedelsförskrivning. Du instruerar/ handleder/utbildar patienter, personal och anhöriga.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Våra förväntningar på dig som söker är att du är positiv och framåtsträvande. Du har ett genuint intresse och engagemang att arbeta med människor, du gillar utmaningar och lägger stor vikt vid ett gott bemötande. En viktig förutsättning för att du ska trivas på arbetsplatsen är ett bra och nära samarbete med kollegor samt övrig personal och att du själv är aktiv och verkar för att detta ska uppnås.

Som person är du flexibel och ansvarstagande.

Du har en vana vid att arbeta både självständigt och i team. Då en stor del av arbetet innebär att ge instruktioner, handledning och utbildning till personal kommer vi att lägga stor vikt vid pedagogiskt kunnande samt förmåga att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträdesdag kan diskuteras.

Urval och rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT

Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLerums kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001447
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Lerums kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Lerum. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Lerums kommun skickar du in din ansökan senast 2022-10-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes till våra LSS verksamheter, heltid

Upplands-Bro kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Upplands-Bro.

2022-09-26

Mer info

Fysioterapeut till Arvidsjaurs hälsocentral

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Arvidsjaur.

2022-09-26

Mer info

Fysioterapeut/sjukgymnast till primärvården

REGION SÖRMLAND söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Gnesta.

2022-09-26

Mer info