Fysioterapeut

Publiceringsdatum: 2021-11-24

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.

Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Omsorgsförvaltningen ansvarar för omsorg av och insatser till äldre människor. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och enhetschefer på våra äldreboenden och inom hemtjänsten.

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

ARBETSUPPGIFTER

Kommunal rehabilitering ger stöd till träning och aktivitet i hemmiljön samt i vård och omsorgsboende med anpassning till faktorer i omsorgstagarens omgivning.

Som fysioterapeut gör du bedömningar av fysisk funktion och utformar funktionell träning i hemmiljön. Du arbetar med handledning och instruktion till omsorgstagare, närstående och undersköterskor. I dina arbetsuppgifterna ingår även hjälpmedelsförskrivning. Som fysioterapeut arbetar du i team tillsammans med arbetsterapeuter, undersköterskor, sjuksköterskor, enhetschefer och biståndshandläggare. All personal arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal äldreomsorg.

För att lyckas i tjänsten behöver du vara självständig och ta eget ansvar i din profession. Du värderar teamarbete högt och är genuint intresserad av att arbeta med äldre och deras individuella behov. Befattningen kräver att du är stresstålig och flexibel. Du har en god initiativförmåga samtidigt som du är en lagspelare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden, så avvakta inte med att skicka in din ansökan.

För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKalmar kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000746
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Kalmar kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Kalmar. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Kalmar kommun skickar du in din ansökan senast 2021-12-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeuter sökes för uppdrag i Hässleholm

Prime Care & Professional AB söker tre personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Hässleholm.

2021-10-18

Mer info

Fysioterapeuter sökes i Tomelilla

Prime Care & Professional AB söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Tomelilla.

2021-10-18

Mer info

Fysioterapeut till Vårdcentralen Knislinge

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Östra Göinge.

2021-10-11

Mer info