Fysioterapeut, vikariat

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Det här erbjuder vi dig!

Inom omsorgsförvaltningens rehabenhet arbetar 25 fysioterapeuter och arbetsterapeuter samt sex rehabassistenter.

Rehabenheten leds av två enhetschefer och medarbetarna utgår från tre platser i centrala Hässleholm samt i Tyringe. Vårt totala uppdrag riktar sig mot tolv olika delar i Hässleholms kommun. Uppdragen är delade mellan ordinärt boende och särskilt boende samt LSS. Vi söker nu en kollega till ett vikariat under tiden 201207-211130.

Som fysioterapeut hos oss arbetar du med bedömning av funktionsförmåga, behandling och träning. Arbetet innebär även förskrivning av hjälpmedel.

Vi erbjuder dig ett härligt gäng av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter som är kompetenta, kreativa och beredda att ta hand om dig på bästa sätt. Vi vill att du ska känna dig välkommen och få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi verkar i en arbetsmiljö som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling och flexibel arbetstid. Vid nyanställning använder vi oss av mentorer som vägleder dig som ny i vårt arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som är fysioterapeut. Som person ser du positivt på tillvaron!  Du har en hög ambitionsnivå och en hög samarbets- och problemlösningsförmåga. Du är lösningsfokuserad och har stor respekt för den enskilda människan och trivs med att hjälpa andra. Datorvana och körkort är en förutsättning.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår https://www.hassleholm.se/download/18.34bd16841562b9afcb75180/1481530551429/PopulärutgÃ¥va medarbetar- och ledarpolicy.pdf  

Övrigt

Vid nyanställning begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret, kontroll av egna uppgifter (442.3). Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen. Vill du beställa utdraget redan nu kan du göra det https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Arbetstid flex kl 8-17.

Körkort klass B är ett krav.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då rekryteringen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Hässleholms kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Hässleholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Hässleholms kommun skickar du in din ansökan senast 2021-03-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut, vikariat

REGION UPPSALA söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Uppsala.

2020-10-02

Mer info

Fysioterapeut, vikariat

REGION UPPSALA söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Uppsala.

2020-11-09

Mer info

Fysioterapeut, vikariat, till fysioterapienhet i Lund

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Lund.

2020-11-16

Mer info