Legitimerad fysioterapeut med inriktning LSS och socialpsykiatri

Publiceringsdatum: 2020-11-20

Det här erbjuder vi dig!

Inom Omsorgsförvaltningens rehabenhet arbetar 25 arbetsterapeuter och fysioterapeuter samt sex rehabassistenter.

Rehabenheten leds av två enhetschefer och medarbetarna utgår från tre platser i centrala Hässleholm samt Tyringe. Vårt totala uppdrag riktar sig mot tolv olika delar i Hässleholms kommun. Uppdragen är delade mellan ordinärt boende och särskilt boende samt LSS. En gång i månaden träffas gruppen i professionsmöte för att gemensamt arbeta med utvecklingsfrågor, där det finns stora möjligheter att påverka vårt arbetssätt. Hela arbetsgruppen träffas en gång i månaden för arbetsplatsträff.

Vi söker nu en fysioterapeut till den del av rehabenheten som har inriktningen LSS och socialpsykiatri. Här arbetar två arbetsterapeuter och två fysioterapeuter. Denna verksamhet riktar sig främst till patienter som har insats enligt LSS 9§9, daglig verksamhet och personlig assistans.

Vi erbjuder dig ett härligt gäng av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter som är kompetenta, kreativa och beredda att ta hand om dig på bästa sätt. Vi vill att du ska känna dig välkommen och få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi verkar i en arbetsmiljö som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och personlig utveckling, flexibel arbetstid, generöst friskvårdsbidrag. Vi erbjuder ett omväxlande självständigt arbete. Vid nyanställning använder vi oss av mentorer som vägleder dig som ny i vårt arbetssätt . Vill du ha ett arbete där du kan påverka och utveckla rehabverksamheten så ska du komma till oss. Vi tar vara på ditt engagemang och din delaktighet är för oss oumbärlig.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Som person ser du positivt på tillvaron! Du har en hög ambitionsnivå och en hög samarbets- och problemlösningsförmåga. Du är lösningsfokuserad och har stor respekt för den enskilda människan och trivs med att hjälpa andra. Du ska kunna arbeta självständigt och i team när så krävs. Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Det krävs även goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god datorvana. 

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår https://www.hassleholm.se/download/18.34bd16841562b9afcb75180/1481530551429/PopulärutgÃ¥va medarbetar- och ledarpolicy.pdf  

Övrigt

Utdrag ur polisens belastningsregister, kontroll av egna uppgifter (442.3), ska uppvisas före anställning.

Arbetstid flex kl 8-17.

Körkort klass B krävs.

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Hässleholms kommun söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Hässleholm. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Hässleholms kommun skickar du in din ansökan senast 2020-12-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeuter med inriktning mot psykisk ohälsa till Rörelse och hälsa

REGION ÖSTERGÖTLAND söker två personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Linköping.

2020-11-17

Mer info

Legitimerad fysioterapeut till LSS Råd och stöd, Piteå

REGION NORRBOTTEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Piteå.

2020-09-29

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Neuro- och Rehabmedicinska kliniken USÖ

REGION ÖREBRO LÄN söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Örebro.

2020-10-01

Mer info