Fysioterapeut/sjukgymnast till ortopedavdelningen

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1600 medarbetare är vår verksamhet och de gör skillnad varje dag. Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet.

Vilka är vi?

Välkommen till ortopedavdelningen!

Hos oss är det både akut ortopedi och planerade operationer.

Vi arbetar i team med sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och läkare. Om du vill arbeta med välfungerande team och engagerade kollegor så har du kommit rätt. Vi jobbar med ständiga förbättringar och vill hela tiden bli bättre. För oss är det viktigt att både personal och patienter trivs. Vill du veta mer om vår verksamhet? Gå in och kika på vårt Instagramkonto @ortopedenvisby.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att driva och utveckla verksamheten inom ortopedi slutenvård. Arbete inom ortopedi öppenvård kan även bli aktuellt. Viss helgtjänstgöring ingår.

Du arbetar självständigt med bedömningar och behandlingar men har hela tiden erfarna kollegor att rådfråga. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas som fysioterapeut. Du får ett omväxlande och utvecklande arbete och du får ett härligt gäng kollegor! Hos oss kommer du till en arbetsplats med en härlig teamkänsla!

Vem är du?

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta inom ortopedisk akutsjukvård men vi välkomnar även nyutexaminerade att söka.

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta periodvis i högt tempo. Du har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Du vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra samt utvecklar verksamheten tillsammans. Du är intresserad av att lära dig nya saker och att dela med dig av kunskap och erfarenhet till andra. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Inför beslut om anställning görs bakgrundskontroll genom utdrag ur belastningsregistret.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION GOTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2120000803
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION GOTLAND söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Gotland. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos REGION GOTLAND skickar du in din ansökan senast 2022-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut/sjukgymnast till Mora lasarett

REGION DALARNA söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Mora.

2022-06-08

Mer info

Fysioterapeut/sjukgymnast till Nyhälsan

Stift Bräcke Diakoni söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Nässjö.

2022-05-25

Mer info

Fysioterapeut/sjukgymnast till rehabiliteringsmedicinmottagning i Sandviken

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Sandviken.

2022-06-28

Mer info