Fysioterapeut till Achima Care Fristaden vårdcentral

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Då en av våra fysioterapeuter ska gå på föräldraledighet söker vi dig som vill arbeta som fysioterapeut hos oss på Achima Care Fristaden vårdcentral!

Som fysioterapeut hos oss kommer du arbeta med sedvanligt fysioterapeutiskt arbete inom ramen för primärvårdsuppdraget. Detta innebär bland annat undersökning, bedömning och behandling av patienter. I rollen kommer du ges möjlighet att arbeta självständigt, men du kommer även samarbeta med andra yrkeskategorier på vårdcentralen.

Vi samarbetar idag med Nordic Wellness varpå du kommer ha möjlighet att bedriva en del av verksamheten i deras lokaler. På vårdcentralen kommer det utöver dig finnas en till fysioterapeut som kommer bli din närmsta kollega. I din roll kommer du planera mycket arbete i nära samarbete med denna men du kommer även ges möjlighet att själv påverka ditt arbetsupplägg.

Vi ser att du som söker är legitimerad fysioterapeut. Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Har du dessutom vidareutbildning eller ett intresse för idrottsskador, ortopediska skador och/eller rehabiliteringsprocessen är detta ett stort plus. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett gott bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som en självklarhet!

Om tjänsten

  • Föräldraledighetsvikariat med start 1:a augusti och ett år framåt
  • Heltidsanställning

Om Achima

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan år 2004. Achima består idag utav 10 vårdcentraler och rehabenheter runt om i landet. Achima lednings utgår ifrån huvudkontoret i Karlskrona som består av stödfunktioner så som HR, ekonomi, inköp, marknad, verksamhetsutveckling och IT.

Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. När en medarbetare arbetar enligt The Achima Way tar man ansvar för att arbeta enligt förhållningssättet som vi kallar Achima-ansvaret (https://www.achima.se/om-oss/the-achima-way-achima-ansvaret/).

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef, Päivi Saranpää, på paivi.saranpaa@achima.se.

Vill du lära känna oss bättre innan du söker tjänsten? Besök oss gärna på sociala medier: Linkedin (https://www.linkedin.com/company/achima-care-ab/posts/?feedView=all&viewAsMember=true), Facebook (https://www.facebook.com/fristadensvardcentral/) och Instagram (https://www.instagram.com/achimacare/).

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAchima Care AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566019823
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Achima Care AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Eskilstuna. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Achima Care AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fysioterapeut till Vårdcentralen Lessebo

REGION KRONOBERG söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Lessebo.

2022-06-09

Mer info

Fysioterapeut till Vårdcentralen Staffanstorp

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Staffanstorp.

2022-06-14

Mer info

Fysioterapeuter till Vårdcentralen Östermalm i Kristianstad

REGION SKÅNE söker två personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Kristianstad.

2022-06-20

Mer info