Sjukgymnast till trevlig vårdcentral

Publiceringsdatum: 2021-11-24

Enköpingshälsan vårdcentral växer snabbast, och antalet listade ökar dagligen. Hos oss arbetar ett stabilt team och vi tycker att kvalitet är viktigt.

Vi söker dig som vill jobba i ett mindre team. Du kommer ha en professionskollega, tre läkare, sköterskor, psykolog och kurator runt omkring dig. Tillsammans arbetar ni för att ge kvalitativa insatser för våra listade invånare. Arbetet innebär att utföra patientbehandlingar på primärvårdsnivå, samt fungera som rehabiliteringskoordinator en dag per vecka.

Du behöver vara legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med erfarenhet av arbete på vårdcentral och gilla att utveckla arbetssätt som ännu bättre är anpassade för primärvård. Har du fungerat som REKO är det extra meriterande.

Vi erbjuder närhet till ledning, strukturerad kompetensutveckling och trevliga kollegor. Vi strävar efter att leva upp till våra kärnvärden Helhetssyn, Trygghet, Respekt, Kunskap.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnEnköpingshälsan AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561907204
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Enköpingshälsan AB söker en person till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Enköping. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Enköpingshälsan AB skickar du in din ansökan senast 2021-12-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fysioterapeut till Vårdcentralen Knislinge

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Östra Göinge.

2021-10-11

Mer info

Fysioterapeut till Vårdcentralen Knislinge

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Hässleholm.

2021-10-11

Mer info

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Karolina vårdcentral

REGION ÖREBRO LÄN söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Karlskoga.

2021-12-06

Mer info