Fysioterapeut/sjukgymnast

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos REGION JÖNKÖPINGS LÄN genom att arbeta som fysioterapeut. REGION JÖNKÖPINGS LÄN söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Eksjö. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos REGION JÖNKÖPINGS LÄN i rollen som fysioterapeut så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som fysioterapeut hos REGION JÖNKÖPINGS LÄN är lördag den trettionde december 2023.


Jobbannons

Rehabiliteringscentrum, Höglandssjukhuset, Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och som vill arbeta på ett sjukhus i nära samarbete med övriga professioner, både på avdelning och på öppenvårdsmottagning. Tidigare erfarenhet av rehabilitering inom psykiatri är önskvärt. Oavsett tidigare erfarenheter så vill vi att du delar vår ambition att ständigt utvecklas för att möta patienternas behov!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig grundlig introduktion, mentorskap samt goda utvecklingsmöjligheter.

Som medarbetare hos oss inom Region Jönköpings län får du tillgång till våra anställningsförmåner. En del av dem ökar din grundtrygghet, andra sätter lite guldkant på vardagen. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss, kommer du att få arbeta framförallt med specialiserad rehabilitering inom psykiatri. Du ingår i resurserna vid rehabiliteringscentrum och arbetar med psykiatriska kliniken, där du ingår i en enhet med arbetsterapeuter. Rehabilitering står för tidiga, samordnade och allsidiga insatser från olika kompetensområden och verksamheter. I arbetet ingår bedömning, behandling, planering och rehabilitering av patienter med psykisk ohälsa, i såväl akut- som planerad öppenvård tillsammans med patienten och närstående. Du arbetar också med att förbättra levnadsvanor för patienter med svår psykisk ohälsa. Du kan arbeta både individuellt och i grupp och samarbetar kring rehabiliteringsfrågor, i team och även med aktörer utanför regionen.

Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, för att ständigt förbättra rehabiliteringen. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en del av vardagens arbete.

Tycker du att det låter spännande? Sök tjänsten!

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du, liksom vi, värderar god kommunikation. Som grupp är vi kommunikativa, lösningsfokuserade och trivsamma, så det tänker vi att du också är!

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort för bil är ett krav.

Att vara medarbetare inom RJL

Som medarbetare i Region Jönköpings län gör du skillnad för många – på riktigt. Oavsett yrke har vi alla samma uppdrag – att bidra till att göra livet bättre, roligare och friskare för länets alla invånare. I en stor organisation finns också stora möjligheter där vi samarbetar över gränserna och lär av varandra. Hos oss är kompetensutveckling inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Karolina Elmblad, tfn 010 244 7835 eller 070 353 1049 eller mail karolina.elmblad@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 30 november 2023. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

På rehabiliteringscentrum Eksjö jobbar cirka 70 medarbetare. Vi är en arbetsgrupp med sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, rehabassistenter och administrativ personal.

Rehabiliteringscentrum i Eksjö är en del av den länsgemensamma verksamheten rehabiliteringscentrum i Region Jönköpings län. På Höglandssjukhuset har vi ett nära samarbete och en öppen dialog med högt i tak. Olika rehab professioner Våra rehabprofessioner finns på de flesta avdelningar och mottagningar på sjukhuset och ingår som en viktig del i patientens vårdprocess där teamarbete står i fokus.

Eksjö är den unika trästaden som ligger på småländska höglandet. Detta är platsen för dig som uppskattar det lilla i det stora med en trygg boendemiljö. Här har du nära till naturen med friluftsliv och olika motionsspår för cykel, löpning och konstsnöspår. Här finns bra skolor och gymnasieskolan har extra gott rykte tack vare sina goda resultat. Staden passar dig som är klimatsmart då du kan ställa bilen och med lätthet ta dig fram med cykel. Vi har närheten till grannstaden Nässjö som är en knutpunkt för stambanan.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION JÖNKÖPINGS LÄN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000057
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeFysioterapeut
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION JÖNKÖPINGS LÄN söker en person till denna tjänst som fysioterapeut med placerings i Eksjö. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut hos REGION JÖNKÖPINGS LÄN skickar du in din ansökan senast 2023-12-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut/Sjukgymnast

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Vara.

2023-12-04

Mer info

Sommarjobba som fysioterapeut/sjukgymnast

Jönköpings kommun söker fem personer till tjänsten som fysioterapeut i Jönköping.

2023-11-15

Mer info

Fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten Linden, Vikariat

REGION BLEKINGE söker en person till tjänsten som fysioterapeut i Karlshamn.

2023-12-04

Mer info