Fysioterapeut till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Publiceringsdatum: 2021-07-21

Vård- och äldreförvaltningen arbetar mot målet att både yngre och äldre invånare som är i behov av vård- och omsorg, hälso- och sjukvård samt förebyggande hälsoinsatser ska ha ett gott liv var dag. Inom förvaltningen arbetar drygt 2 500 medarbetare.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen består av cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam. Hälso- och sjukvårdsteamen leds av enhetschef och arbetar tvärprofessionellt med patientens bästa i fokus.

Vill du vara med och göra skillnad?

Tillsammans med ett härligt gäng kollegor med hög kompetens kommer du att vara med och bidra till en god och säker hälso- och sjukvård för Boråsaren. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och en god arbetsmiljö i trevliga lokaler. För oss är arbetsglädje viktigt och att vi utvecklar verksamheten tillsammans. Det vi förväntar oss av dig är ett helhjärtat engagemang och viljan att göra skillnad för våra patienter. Som nyanställd medarbetare hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och erbjuds en mentor om behov finns.

Titta gärna in på vårt Instagramkonto: hsv_borasstad och ta del av vår vardag.

Just nu har vi en vakanser inom:

HSV team 4, geografiskt område Brämhult.

HSV team 5 rehab, geografiskt område Centrum.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Rollen som fysioterapeut innebär att du i samverkan med övriga professioner ansvarar för insatser till patienter i ordinärt boende samt vid vård- och omsorgsboende.

Du utreder, bedömer och genomför fysioterapeutiska insatser samt ansvarar för förskrivning och utprovning av hjälpmedel. Fokus är att stärka patientens självständighet i vardagen. Vidare så handleder du omvårdnadspersonal i olika vårdsituationer såsom vid förflyttningar samt vid hantering av hjälpmedel. Du bidrar med din kompetens vid uppföljning av patienten enligt teamrutin. I rollen ingår kontakt med övriga vårdgivare samt dialog med anhöriga som en naturlig del.

Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas.

Möjlighet att bidra och delta i förbättringsarbete ingår som en utvecklande del i tjänsten. Bland annat så pågår just nu utvecklingsarbete av rehabiliteringsprocessen, ett arbete för gemensam introduktion för nya medarbetare likväl som utvecklingsarbete inom området välfärdsteknik.

Vi ser gärna att du som söker till vår yrkeskår har erfarenhet inom yrket. Detta är dock inget krav utan vi välkomnar även nyutexaminerade sökanden. Erfarenhet och kunskap inom manuella förflyttningar och förflyttningar med personlyft uppskattas, likväl som tidigare erfarenhet från kommunal verksamhet och hemsjukvård.

En god teamanda genomsyrar vår yrkeskår och vi hoppas nu hitta dig som är en genuin lagspelare. Du trivs med att arbeta lösningsorienterat med en helhetssyn där patienten är i fokus.

För denna tjänst behöver du ha körkort.

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller "gå bredvid" så erbjuder vi möjlighet till detta.

Intervjuer sker löpande från och med vecka 33.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Borås Stad erbjuder många förmåner och har en aktiv personalklubb. Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeFysioterapeut/Sjukgymnast

Ansökan

Borås kommun söker två personer till denna tjänst som fysioterapeut/sjukgymnast med placerings i Borås. Om det låter intressant att arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast hos Borås kommun skickar du in din ansökan senast 2021-08-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Fysioterapeut till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Borås kommun söker två personer till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Borås.

2021-06-09

Mer info

Fysioterapeut till nya hälso- och sjukvårdsorganisationen i Uppsala kommun

Uppsala kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Uppsala.

2021-07-27

Mer info

Legitimerad fysioterapeut till Hälso- och sjukvårdsverksamheten

Gagnefs kommun söker en person till tjänsten som fysioterapeut/sjukgymnast i Gagnef.

2021-03-29

Mer info