Fysioterapeut till Värmdö

2018-11-13

Verksamhetsbeskrivning

Föremålet för bolagets verksamhet är alternativ hälsovård och skönhetsvård, friskvårdsmottagning, försäljning av hälsotillskott och hälsoprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att träffa patienter för att undersöka, bedöma och behandla deras rörelseproblem och funktionstörningar som kan bero på exempelvis smärta, stelhet eller muskelsvaghet. En undersökning kan involvera att sjukgymnasten tar reda på patientens sjukdomshistoria, samt bedömer patientens rörelseförmåga i vila och i rörelse. Efter en undersökning utgår sjukgymnasten från patientens kroppsliga förutsättningar, hälsa och livssituation när den bestämmer vilka åtgärder som behövs.

Mer information

Utbildning/Erfarenhet

Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du kan arbeta självständigt, ta ansvar och fatta egna beslut. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Värmdö Kinaterapi AB i Värmdö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Värmdö Kinaterapi AB
Skogsbovägen 5
13430 GUSTAVSBERG

Telefonnummer: 0700253233

E-post: info@varmdokinaterapi.com

Mer information