Studerar du till fysioterapeut och söker inspirerande sommarjobb?

2020-02-24

Vi söker sommarvikarier till trevlig korttidsavdelning i sommar!

Till korttidsavdelningen kommer patienter som är i behov av vård och omsorg under en kortare period. De flesta kommer direkt efter en sjukhusvistelse och behöver träna upp sig efter en tids sjukdom. Vi arbetar med fokus på det friska och uppmuntrar till vardagsrehabilitering. Det är ofta snabba inskrivningar vilket ställer krav på din flexibilitet. Vi är en trygg arbetsgrupp med trevlig stämning och du kommer alltid att arbeta tillsammans med vana undersköterskor. Arbetet sker i team med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.

 

ARBETSUPPGIFTER

Hjälpa och stötta den äldre med de sysslor som de inte kan utföra själva. Social samvaro samt vardagsrehabilitering och promenader. I arbetet ingår även hälso- och sjukvårdande arbetsuppgifter på delegering.

Praktiska sysslor såsom städning, mathantering och tvätt.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Ett krav är att du har erfarenhet ifrån vården, antingen genom arbete eller från praktikplatser.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där gott bemötande, ett professionellt förhållningssätt samt god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

• Du behöver vara flexibel kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

• Det är viktigt att du har en positiv människosyn för att skapa goda relationer till såväl boende, anhöriga som arbetskamrater.

• Ett krav är att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

 

 

INFORMATION

Timanställning. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg under perioden v.25-33 enligt ök. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2020.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vallentuna kommun använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. 

Mer information

 

För ytterligare information kontakta: Monica Andersson, Enhetschef, tel 08-587 848 49 eller monica.andersson@vallentuna.se

Mer information och fackliga representanter hittar du på www.vallentuna.se/ledigajobb

 

Bemötande, tillgänglighet och fokus på kunden är viktigt för vårt arbete med resultat och ökad kvalitet.

Socialförvaltningen består av cirka 500 medarbetare med uppdraget att arbeta förebyggande och stödjande inom så väl socialtjänst som vård och omsorg. Verksamheten består av trygga arbetsgrupper med hjälpsamma kollegor och stöttande chef. Inom Socialförvaltningen har du som medarbetare stor frihet och förtroende att utöva ditt arbete samt möjligheten att utveckla din roll.

Vallentuna kommun vågar testa! Vi har som ambition att ligga i framkant när det gäller digitalisering, arbetssätt och arbetsmetoder och som medarbetare hos oss har du en central roll i utvecklingsarbetet. Dina professionella och hjälpsamma kollegor stöttar dig samtidigt som dina coachande chefer ger dig frihet, tid, förtroende och mandat att utveckla både ditt arbete och din roll med kvalitet. I Vallentuna kan du kombinera en attraktiv miljö med ett meningsfullt jobb – här har du möjligheten att vara med och skapa något nytt!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Vallentuna kommun i Vallentuna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information