REMEO växer och söker ännu en fysioterapeut/sjukgymnast

2020-02-24

Om REMEO

Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högspecialiserad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en individuellt anpassad vårdplan för varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett. Det slutgiltiga målet är återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans.

REMEO-kliniken har funnits sedan 2013 i Stora Sköndal vid Drevviken söder om Stockholm. Här vårdas idag 12 patienter uppdelat på flera vårdteam. Under året planeras för en utökning av patientantalet. 

Dina arbetsuppgifter 

Som fysioterapeut vid REMEO ingår du i ett vårdteam med erfarna och kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, kurator, fysioterapeuter, arbetsterapeut och logoped. Tillsammans har vi patientens behov och önskemål i fokus.

I nuläget är vi tre fysioterapeuter med djup kompetens inom intensivvård, neurologi och andning. Vi har även arbetsterapeut, kurator, logoped och rehabiliteringsassistenter på plats. Arbetstiden är dagtid med helgtjänstgöring på var tredje/fjärde vecka. Tjänstegraden är heltid.

Vi koncentrerar oss på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning. Vi startar ifrån intensiv-/intermediärvård, gör en vårdplan, rehabiliterar till att slutligen facilitera återgång till hemmet.

Mer information

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med minst tre år arbetserfarenhet inom slutenvård. Erfarenhet inom intensivvård, akutsjukvård och rehabilitering är meriterande.

Du är engagerad, nyfiken, har mycket god samarbetsförmåga och jobbar utifrån ett professionellt förhållningssätt. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du visar engagemang och aktivt deltagande i en multiprofessionell teambaserad vård som kräver hög flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din ansökan

Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din så snart som möjligt. 

Ansvarig vårdchef: Titti Zarei, titti.zarei@remeo.se, tel 070-2783442

Facklig kontaktperson (Akademikerförbunden/Fysioterapeuterna): Hanna Alfredsson, hanna.alfredsson@remeo.se

Vi erbjuder

Du har tillgång till utvecklingsmöjligheter i en vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Hos oss får du individuellt anpassad introduktionsutbildning och det finns alltid en erfaren kollega att fråga. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig kompetenshöjning hos alla medarbetare och vi genomför löpande internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder friskvårdsbidrag.

Missa inte möjligheten att vara med och utveckla Sveriges första REMEO-klinik!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Remeo AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Remeo AB
Thorsten Levenstams Väg 8
12864 Sköndal

Till webb­ansökan 

Mer information